@Pantxika
Lid van Campercontact sinds 2020
Eenvoudige maar goed uitgeruste parkeerplaats met vuilwaterafvoer + toilet + gratis watervulling, vergeet niet op de centrale knop te drukken voordat u het water laat lopen. vlak gebied, rustig maar zonnig.
Goed ingerichte en vrije CC-zone, schoon en vlak terrein naast een parkeerplaats. Start van de wandeling in de vallei van de heiligen die ik ten zeerste aanbeveel, informatiepaneel naast de parkeerplaats. Dorp op 200m afstand met vers brood en kleine bar maar verder niets. Alleen huidige afvalbakken en ledigingsruimte. Geen water Geen elektriciteit. Enige nadeel, smalle plaatsen bcp nabijheid, maar lange CC + trailer is prima.
Een grote ruimte, veel plaatsen, heel rustig en in juli waren er elke avond plaatsen vrij. Mogelijkheid om meerdere dagen te blijven. Water voor € 2 voor 100L, gemorst afvalwater en toilet. elektriciteit beschikbaar maar niet praktisch omdat ver van de ruimtes. zwemplan en dorp in de buurt. Spelletjes voor kinderen (2 tot 12 jaar), stads-, voetbal- en tennisbanen op 2 minuten van de parkeerplaats. Erg aangenaam.
zeer mooie omgeving, schoon en rustig. een klein meer in de buurt waarin u kunt zwemmen, bar met een zeer aardige ober. gratis ledigingsplaats, € 3,50 voor 100L waterpenning af te halen aan de bar of op het gemeentehuis. Geen elektriciteit.
Aangename omgeving omdat kalm en ontspannend in de buurt van de afgrond. Dubbele vuilwaterafvoerzone + betaalterminal voor toegang tot water. relatief vlak terrein. Enige nadeel, site niet erg esthetisch, puin en gemaaid gras worden naast het gebied afgezet. Normale bakken + recycling ter plaatse beschikbaar.
Prachtige locatie vlakbij het meer, alles werkt maar locaties zijn niet afgebakend dus sommigen doen het rustig aan. Jammer voor de anderen
vrije ruimte met veel ruimtes, aan de andere kant is de grond niet overal vlak met wiggen alles is geweldig. aan de voet van de kabelbaan die overdag in de zomer gratis afdaling naar Ax. zeer schoon gebied waar is gemorst. elektriciteit 6 € 12 uur en water 2 € voor 100L. zeer goed werkend en zeer praktisch en zeer schoon systeem. rust verzekerd en schitterend uitzicht.
uitstekende locatie aan de voet van het meer. veel plaatsen beschikbaar, je hoeft je alleen maar goed te organiseren met de buren. zeer populaire plek vanwege veel activiteiten rondom het meer, wandelen, mountainbiken ... enige nadeel het leegloopgebied, klein pleintje met ruimte die vaak geblokkeerd wordt door te dichtbij parkeren auto's. geen wc-lediging en voor water een drukknop waarmee slechts één container kan worden gevuld.
Sitecode: 1951
Fantastische locatie, schaduwrijk en schoon, aparte en afgebakende ruimtes. Ongeveer 10 vlakke plaatsen en enkele vrije plaatsen op de piste. wees voorzichtig in de zomer, plaatsen zijn zeldzaam en erg populair. rustige ruimte, groen pad, fietsroutes, stadscentrum op 2 minuten lopen, minimarkt en streekproducten. zeer correcte ledigingsplaats + toilet. Enige nadeel Geen water te nemen behalve door een blik te vullen.
parkeren in de wallen, verlicht en erg druk in de zomer, vol om 20.00 uur betaling overdag bij de VVV of passage tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij de makelaar. Let op gratis waterlekkage, riolering ook, geen toiletlekkage, geen toilet, geen douche zoals geadverteerd. Van buiten heel mooi geciteerd, van binnen niets bijzonders. Mont Louis is een goede overgangszone.
Top, zeer schone toiletten, ruime en comfortabele plaatsen. Beschikbare ledigingsruimte, vullen en ledigen van WC + Karcher. prijs: plan in het hoogseizoen 32,20 € voor 2pers voor 1 nacht zonder elektriciteit zonder internet. wasmachine telt 6 € in munten van slechts 1 €, wifi is verschuldigd. Ook toegang tot zwembad, wandelingen, mountainbiken. Negatief punt: onvriendelijk onthaal.
Een echte ontdekking voor onze eerste nacht en onze eerste keer in Noord-Macedonië. Super warm welkom van het jonge paar en hun schattige kleine meisje. Alles is super goed onderhouden, toiletten en douches nikel ... En overdekt terras aan het meer met ongelooflijke uitzichten. We voelen ons zo goed. De ogen wijd open aanbevelen omdat het magisch is. En 5 euro alles inbegrepen omdat buiten het seizoen👍👍👍
Een echte oase van rust, genesteld in een dennenbos. Vriendelijk huis, sanitaire nikels, royale locaties en goed gescheiden door heggen, een groot zwembad en een leuk restaurant / bar. Elke ochtend een pendelbus om te winkelen. Een kustpad om rond te lopen ... We vonden het geweldig
Parkeren bij het strand en 1/4 van een uur van het stadscentrum te voet (zeker een bezoek waard) voldoende ruimte voor grote camper en recht tegenover de lokale politie (erg cool). Betalend van 15/06 tot 15/09 geen serviceterrein maar een waterpunt en zeer goed restaurant en bargedeelte.