@Pascal.Sabrina2003
Wij zijn hier 1 nacht geweest met de camper. Fijne camping. Schoon sanitair. 34 euro betaald voor 1 nacht incl stroom. Douchen kost € 0,50 per minuut (douchekaart opwaarderen bij de receptie).
Wat een fantastische camping! We werden vriendelijk ontvangen. Daarna mochten zelf een plek uitkiezen. Sanitair is echt heel mooi en heerlijk schoon. De douche geeft een heerlijke, warme straal! Er zit een restaurantje op de camping en lekkere broodservice. Het is dat we hier maar voor 1 nacht waren, want ik zou hier wel 2 weken kunnen staan!
We kwamen gisteravond rond 17 uur aan. Er was niemand, dus we konden helaas niet aan het stroom. We hebben dmv een envelop € 8,- kunnen betalen, dat is wel fijn. Er is een buitendouche aanwezig + een soort van dixi buiten (maar deze stonk enorm). Er is ruimte voor 4 campers. Het is er mooi en rustig.
Wij wilden hier vanmiddag heen rijden. Helaas werkt de website, telefoonnummer e mailadres niet. We durven het er niet op te gokken, en rijden door!
Sitecode: 19306
Grote camping. Het was erg druk toen wij er kwamen. We zijn er 1 nacht geweest. Prima uitvalbasis voor Röthenburg ob der Tauber. Prijs voor 1 nacht met 2 personen incl stroom is € 30,--. Toiletgebouw sterk verouderd en veel spinnenwebben.
Wij hebben hier 2 dagen gestaan. Prima camping. De camping zelf is netjes en schoon. Gratis douchen met een lekkere, warm straal. Wel jammer dat je de douche elke keer weer aan moet zetten, hij blijft niet aan staan. Met de bus ben je zo in Lauterbrunnen, leuk en gezellig dorpje!
Prima camping. Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Kosten van stroom kwam er achteraf nog bij. Totale kosten camper, 2 volwassenen + beetje stroom: € 35,30 (let op, cash betalen onder de € 50,-). Aardige, Nederlandse gastvrouw. Het sanitair was zeer schoon en verwarmd! De douche was heerlijk warm.
Prima parkeerplaats om 1 nachtje te staan. Er is geen stroom oid. Middels een envelop, die vooraan de parkeerplaats te halen is, stop je 10 euro in de envelop + je gegevens invullen. Heel gemakkelijk. Aan de overkant zit een openbare toilet (= schoon).