@PascaleC

Ja
2018

Wat een leuke camperplaats is dit! Alles is aanwezig en de eigenaars nemen de tijd om je alles over de omgeving uit te leggen. Fietsen is zeker aan te raden.

Grote camping met veel faciliteiten op wandelafstand van het centrum met zijn winkels, bars en restaurants.

Top plaats! Rustige camperplaats waar alles aanwezig is. Verzorgde plaatsen met uitzicht op de weide. Een leuke boerderijwinkel met allemaal lekkere producten. Wij komen zeker terug!

Super locatie voor rustzoekers en waterratten! Zeer nette camping met vriendelijke uitbaters die er alles aan doen om je verblijf perfect te maken!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Super leuke camping in de Oostkantons, waar alles aanwezig is. Vriendelijke uitbaters. Geen probleem als je wat later toe komt. Mooie plaatsen. Cafetaria waar je kan eten en drinken. Groot terras voorzien. Vlakbij de RAVel.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Topcamping met leuke wandelroutes in de buurt. De uitbaters zijn heel gastvrij en doen er alles aan om te helpen. Niets is hen teveel

Prima plek om Hamelen te bezoeken. Sommige plaatsen zijn ruim, andere niet echt.

Top camperplaats met leuke en ruime plaatsen en een heel schoon sanitairgebouw. Broodjesservice ook aanwezig.

Leuke camperplaats met alle voorzieningen inbegrepen. Op wandelafstand van het strand, het centrum en vele winkels. Vlak naast de baan, maar dat was voor ons niet storend. Zeker niet vergeten uitchecken als je vertrekt voor jouw einduur zodat jouw plaats weer vrij komt voor een volgende camper.

Toplocatie om het centrum van Colmar te bezoeken. Het is er heerlijk rustig en je staat veilig achter een hek.

Volgens mij de ideale camperplaats. Geweldig uitzicht en super ontvangen door de uitbaatster. Toiletten zijn zeer proper. Het enige geluid dat je er hoort zijn koeienbellen. Zalig!!!

De plaatsen zelf bestonden vooral uit zand. Je mag zelf je plaats gaan uitkiezen, wat wel goed is, want sommigen waren niet leuk om te staan. Sanitair was redelijk. We voelden ons op deze camping niet echt welkom met de hond. Hij werd getolereerd op bepaalde delen van de camping. Vooral de afstand naar Lazise vonden wij een pluspunt.

Hele leuke en rustige camperplaats op wandelafstand van Verona. Je staat er veilig en alles is aanwezig. Verwacht geen luxecamping. Super zo'n landelijke camperplaats.

Luxe camping met een ideale ligging. 30 min. wandelen tot in het centrum van Bardolino en 15 min wandelen tot in Garda. Op de camping zelf vind je ook alles wat je nodig hebt

Leuke camping met een ideale ligging. Rustig en toch niet ver van de oude stad. Te voet naar de oude stad is wel mogelijk, maar vinden wij niet aan te raden bij hitte. Er zijn bijna geen bars op die weg om eens iets te drinken. Met de fiets is het perfect te doen, maar ook de shuttle bus die vlakbij stopt brengt je voor €1 naar het centrum ( honden mogen mee als ze een muilband dragen).

2 nachten op deze plek gestaan. Super voor een parkeerplaats. Vuilbakken, sanistation, hurktoilet en douche aanwezig. Via een promenade langs het meer is Salo goed bereikbaar. Leuk stadje. Vlak over de camperplaats is een gezellige bar langs het water, waar het 's avonds leuk vertoeven is. Er is ook een zwemzone voor honden naast de bar.

Top camperplaats op wandelafstand van een klein centrum met supermarkt. (Open van 8u tot 22u) Er zijn ook enkele restaurantjes in de buurt. Op de camperplaats zijn vuilnisbakken en een sanistation aanwezig. De uitbater kwam even kijken of alles in orde was. De hond werd door hem verwend met koekjes, dus deze staat zeker bovenaan zijn verlanglijstje 😁.

Leuke camping met mooie plaatsen en de bushalte naar Luxemburg stad vlakbij. Ruim en net sanitair. Prima WIFI signaal.

Charmante terrassencamping midden in de bossen met degelijk sanitair. Heel rustig om te slapen.

Prima camperplaats met zicht op het kanaal waar vaak grote schepen passeren. Supermarkt en centrum zijn vlakbij.

Prima plek om te overnachten. Stroom en vuilnisbak zijn aanwezig. De outlet en het shoppingcenter met supermarkt zijn op wandelafstand.

Superplek om te overnachten. Mooi uitzicht, rustig en heel goed sanitair. Centrum en supermarkten zijn vlakbij. De ijsjes zijn inderdaad een aanrader.

Op de parking van de golf club.(rustig om te slapen)Men heeft daar een gedeelte gereserveerd voor campers. Betalen via de website of via de iPad aan de receptie van de club. Je kiest een plaats en die 2 cijfers komen overeen met de parkeerplaatsen die voor jou zijn (Staat goed aangegeven). Toilet en douches mag je gebruiken in de golfclub. Prima om te fietsen naar de stad.

Leuke en rustige camping op wandelafstand van Ribe. Plaatsen hebben zicht op een visvijver. Het sanitair is verouderd, maar wel ok. Douchen kan met een kaart die te verkrijgen is aan de receptie. WiFi werkt goed.

Voor 1 nacht vonden we deze camperplaats zeker wel ok. Ze staat wel snel vol. We waren er op 15/8/19 om 15u30 en hadden de voorlaatste plaats. De sanitaire voorzieningen vonden we heel goed en netjes. Er is een grote supermarkt achter de hoe en het centrum is vlakbij.

We zijn hier gestopt voor een nacht (9/8/19) op doorreis naar Denemarken. Het is er heel rustig slapen en je kan er een leuke kleine wandeling maken in het bos rond de voetbalvelden. We waren er rond 18u en toen waren er nog 3 plaatsen vrij, maar die waren snel ingevuld.