@Pascua
- 2010
zeer vriendelijk warme ontvangst ,je kan evt met euro betalen ,drinkwater te verkrijgen en grijs water en toilet ledigen.zeker een aanrader.en rustig gestaan met een grote camper 7.5 lengte op beton met mooi groen rondom ,dichtbij schopping center ook de moeite .en een koffie en ontbijtkoeken bij cornisch bakery ook top.er is ook aan de viervoeters gedacht er is zelfs een hondentoilet .
Rustige en prachtige plek voor slechts 10£ of 12€ per nacht .Alle voorzieningen inbegrepen behalve elektriciteit. Zonnepanelen aan boord zijn aan te raden bij langer verblijf. Vriendelijke mensen uit familiebedrijf en alles netjes onderhouden. Mogelijk tot vissen en honden zijn ook welkom.
Rustige en zeer propere camping met zeer bedrijvige en vriendelijke uitbaters nl. de bekende Belgische programma maker Staf Coppens met zijn vrouw. Mooi gelegen met meer dan voldoende activiteiten om meerdere dagen te verblijven.
Waren niet welkom . al Italianen en diene ene ging al mijne pincher kloppen .direkt terug in de mb en ga daar zeker niet blijven om nog eens 15 euro te betalen .
Leuke en rustige plaats. Zeer mooie omgeving. Wel even zoeken alvorens we de juiste locatie gevonden hadden.
rustig en aangenaam voor een tussenstop .
Prachtige plaats met mooi zicht op de nabijgelegen baai. Vriendelijke uitbater. Water via slang beschikbaar en lozen van toilet via buiten gelegen toilet/was lokaal. Jammer dat als zwem mogelijkheid een afdaling met fiets noodzakelijk is, of verplaatsen van de camper. Gratis mits nuttigen van kleine consumptie.