@PaulBos
- 2014
- Hymer B544
- 1995
- Integraal
We hebben hier 8 dagen gestaan en hebben genoten, het is een geweldige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen zoals het Dwingelerveld. De voorzieningen zijn prima in orde en schoon het is dan ook niet voor niks een TopPlatz. Er is zelfs een fiets-af-spuit-plek. Nou ja. We komen binnenkort terug dan staat de heide in bloei. Kortom wij zijn tevreden met camperparc Stee in Lhee. Mariska en Paul
Hartelijk ontvangst prima voorzieningen. We hebben hier 2 nachten gestaan een prima camping om Land’s End te bezoeken maar ook om een wandeltocht te maken naar Nanjizal wij hebben het als gepensioneerde van 75/81 zeer gaaf gevonden. je moet wel goed ter been zijn hoor. 😉
We hadden vooraf een plek gereserveerd die bij aankomst veel te klein was voor onze camper na overleg en wat gepuzzel, door een welwillende medewerker, kregen we gelukkig een betere plek toegewezen. chapeau. Maar als je, zoals wij, een aantal nachten op een camping van de Caravan and Motorhome Club hebt gestaan, voor hetzelfde bedrag p/n, dan is het sanitair matig over de afwasplek maar te zwijgen. Een houten hok waar ik nauwelijks kon staan.
We hebben hier 2 nachten gestaan prima uitvalsbasis om Giethoorn te bezoeken. Tip: ga eerst in Giethoorn-Noord kijken, om een bootje te huren het is er een stuk rustiger. C/P, een deel staat keurig in vakken als die bezet zijn mag zelf een plekje uitzoeken. Ze komen langs om af te rekenen wel contant geen Pin.
We hebben hier 1 nacht gestaan om familie in Zwolle te bezoeken. Prima CP met goed sanitair en een vriendelijke eigenaar. Komen hier zeker nog een keer terug.

Sitecode: 20334
We hebben hier 2 nachten gestaan. Is een prima camping werden vriendelijk ontvangen. Goede sanitaire. Ook goed om van hier Brugge te bezoeken. Wij hebben dat met de fiets gedaan. Liggen goede fietspaden naar de stad.

Wij stonden hier vanaf 5 juni 3 nachten met heel veel plezier. Goede voorzieningen, grote douches, toiletten mogen een opknapbeurt hebben maar zijn schoon. Alles inclusief wij betaalde €25,- p/n Goed om hier te beginnen aan het 25 km lang fietspad over de voormalige spoorbaan. Plekken zijn camper-waardig. Iedere morgen wordt je afval bij de camper opgehaald, nog nooit eerder mee gemaakt.
Wij hebben hier twee nachten gestaan en is een perfecte plek om Matera te bezoeken. Lopend is het 40 lopen naar het oude centrum. Op vijf minuten lopen neem je bus 4 of 12 die brengt je naar het busstation vandaar paar minuten lopen naar de boven- of benedenstad. We betaalde €18,- per nacht. Enige minpunt, er loopt drukke weg langs, maar tussen 22:00 uur en 7:00 uur is het redelijk rustig.
Sitecode: 19229
Hebben hier naar één nacht gestaan zou er ook niet meer willen staan. Ligt overigens niet aan het baliepersoneel die is uiterst vriendelijk maar het sanitair is gewoon slecht onderhouden. Dat het gedateerd is oké maar gebroken of los zittende wc brillen hoeft niet. Normaal €46,- pn omdat we ACSI kaart hadden slechts €31,50 dat is nog te veel betaald.
We betaalde hier €38,50 zonder WIFI dat kost een euro per uur, hebben we maar niet gedaan. Je mag zelf je plek zoeken wat resulteert dat alles dwars door elkaar staat. Sanitair is schoon. Dat dan weer wel.
Hebben hier 2 nachten gestaan voor £36,- een heel aardige boer die je graag wilt helpen. Liverpool ligt verder dan 1 km hoor. Er is een prima busverbinding vanaf het ziekenhuis bus 471-472. Wel 15-20min lopen naar de bushalte door de velden. De boer legt je wel uit hoe. Voorzieningen zijn goed.
Een prima camping schoon sanitair en goed gelegen om de stad en het Nationaal Park te bezoeken. Dit laatste hebben we met de fiets gedaan. Buiten de camping kun je eventueel fietsen huren en er zit een Chinees die we zeker aanraden.
Een bijzondere plek om te overnachten alles zeer luxe en dat voor €30,- ik sluit me graag aan bij voorgaande berichten. Een aanrader als je hier in de buurt bent.
Kleine rustige camping, toen we aan kwamen was de eigenaar niet aanwezig in de naast gelegen telefooncel kon je hem gratis bellen. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Sanitair schoon maar eenvoudig voor €1 kun je er douchen.
Sitecode: 19171
We waren hier 18 mei 2017. Prima plek. Weinig voorzieningen. Wel stroom, als je op tijd bent. Goede plek voor het bezoeken van Bergen. Met de tram naar het centrum gegaan. Bij de halte kaartje kopen voor €2,- per persoon enkele reis.
Sitecode: 11940
Hier wel gekeken, maar besloten om voor €13 meer op de camping te gaan staan.
We waren hier 4-9-15, prima uitval basis voor Parijs. Camping heeft relatief kleine plaatsen maar voor de rest ziet het er goed uit. Sanitair voldoet prima, lozen van chemisch toilet gaat ook prima alleen voor schoonwater tanken zou ik een eigen slang gebruiken. We betaalden €19,10 per nacht voor camper en twee personen en elektra.
Veel geld voor zeer weinig. Het enige dat je kwijt kunt is je grijze water. Voor de rest is er niets. Camping bellen voor toegangscode om midden in het centrum te staan met alle voorzieningen tegen dezelfde kosten.