@Paulontheroad
- 2001
- Landrover Defender 4x4
- 2015
- Ander
De slechtste plek, luide muziek van vaste staanplaatsen en het management kan je een hoot geven. Als je iets zegt, komen ze om je heen staan en maken ze je bedreigen.
Deze site heeft zijn problemen, maar ik kom hier graag terug omdat het er zo rustig en vredig is. Als je behoefte hebt aan 5*-sites, dan is dit niets voor jou. Dit is een site met een dorpsgevoel en een lieve Engels sprekende dame genaamd Marion die gastvrij en behulpzaam is.
Goede ontvangst ondanks dat hij geen woord Engels sprak. de sites ok verleidelijk zwembad en 120 dm voor de dag (£ 10) heel erg leeg alleen ik en een ander op meer dan 50 plaatsen. geen wifi, wat vervelend is en gelegen op een aanvliegroute naar de luchthaven
arriveerde op 4 november en de locatie was stevig afgesloten
Net geboekt, zeer behulpzame dame bij de receptie die goed Engels sprak, maar de site is niet zo goed. opeengepropt en lijkt vooral op busjes voor de lange termijn, meer op een pikiekamp. betaalde £600 voor een bungalow voor twee weken voor papa en het is eigenlijk een tuinhuisje, geen voorzieningen en ongeveer 3 meter x 3 meter. WiFi is zinloos, tenzij je bij de receptie wilt slapen en het beste is een spoorlijn op 6 meter afstand. Ik weet niet zeker of ik hier twee weken kan maken!!!!