@PaulusBaars
- 2019
- Dethleffs Advantage I 6571 / B
- 2005
- Integraal
Mooie ruime plaatsen. Stroom, water, wifi, alles aanwezig en van goede kwaliteit. Keurig sanitair, maar wel wat weinig. Uitstekende locatie voor zowel natuur routes als voor steden bezoeken: Nijmegen en Arnhem. Vriendelijke ontvangst. SVR camping, redelijk geprijsd!
Eenvoudige kleine camping. Toilet gebouw is schoon en netjes. Helaas maakte de grote windmolen erg veel herrie, dat was niet fijn. Vriendelijke beheerders en grote plekken. Het terrein is toe aan een opknapbeurt. Lekker dichtbij Franeker. Goed fietsgebied.
Rustige camping met alle voorzieningen. Ruime plekken en gunstig gelegen voor mooie fietstochten.
Sfeervolle kleine camping. Gezellig op een veldje, prachtig sanitair (echt mooi en schoon). Vlakbij natuur zoveel als je wilt. Drunen niet ver voor de boodschappen. Aanrader!
Mooi veldje naast het boerenbedrijf (koeien). Keurig sanitair, elke plek stroom en water, prima wifi. Geen receptie en ook geen beheerders gezien. Uitstekende locatie voor mooie fiets - of wandeltochten!
Mooie kleine camping met ruime beschutte plekken. Vriendelijke beheerders. Sanitair in orde, wat oud, maar keurig. Prachtige fietsomgeving. Lunteren op 10 minuten fietsen met veel winkels en restaurants.
Sitecode: 41953
Mooie kleine camping met prachtige veldjes. Zeer ruime plekken. Keurig sanitair en vriendelijk beheer. Rustig.
Prachtig! Zeer verzorgde plekken, verharde rijstroken en mooi grasveldje ernaast. Vriendelijke mensen en gemoedelijke sfeer. Keurig sanitair. Echt top!
mooie plek, lekker bootjes kijken. Redelijk sanitair, heel druk toen wij er waren. Achteruit de dijk op, wel even een uitdaging.