@Peet&Els
- 2022
Niet wat we verwachtten. Camping bestaat vrijwel alleen uit vaste gasten; wij stonden met onze camper op een klein veldje daartussen. Veel overlast: buren extreem dronken, één kotste de plek naast ons onder. Tot diep in de nacht was er geschreeuw en harde muziek. Sanitair is schoon en de eigenaar vriendelijk. Hij gaf €10 korting, maar voor ons geen tweede keer. Foto’s toegevoegd om te laten zien hoe de camping écht is.
We kunnen niet anders dan ons aansluiten bij onderstaande reviews, wat een fijne camping met meer dan fantastisch sanitair! Het enige wat mist is een zwembad(je) om af te kunnen koelen met warme dagen, maar los daarvan is het nog steeds een 5+, overal is aan gedacht en de plekken zijn ruim zat!
Het is écht een primitieve camping. Maar, het werkt. Toni is meer dan vriendelijk en je mag gebruik maken van het buitenzwembad en binnen de whirlpool, dat maakt het een leuke plek. het uitzicht is prachtig, en voor doorreis zou ik deze camping zeker aanraden. de prijs is nog steeds €25 voor een nacht en €5 voor stroom. als je niet bij de stroomkast staat, heb je wel een lang snoer nodig.
Prima camping, wel echt een camping voor doorreis. sanitair meer dan keurig en schoon! we betaalde voor 2 volwassenen en een hond voor 1 nacht €37,50.
Keurig nette en verzorgde camping. Super schoon en prima plekken. Zeker een aanrader en komen vast en zeker nog weer eens!
Hele fijne camping met een onwijs vriendelijke eigenaar. Zouden 1 nacht blijven, maar zijn er 4 geworden. zwembad is prima om af te koelen en het sanitair is netjes. het kan wel eens wat voller staan, maar doorrijden is niet nodig omdat er ook nog een kampeerveld achter beschikbaar is.
Onwijs fijne camping met fantastisch sanitair. Personeel is aardig en behulpzaam. we betaalden voor 2 personen+hond, voor 2 nachten: €83,52.
Fijne camping met mooi uitzicht! Beekje erbij maakt het af. Drankje kost niks bij het restaurant, waar je ‘s avonds pizza kan eten. Sanitair is oke, had iets schoner gekund (en persoonlijk houden wij niet van douchegordijnen ;)). Betaalden €72 voor 2 nachten met 2 personen.
Camping met net sanitair, maar wel bijna haring in haring. Leek een kleine camping, maar is wel echt een grotere camping. Betaalden 45,40 voor 1 nacht, 2 personen en een hond.
Fijne camping. Onwijs gastvrij ontvangen, een waanzinnige verzameling van leuke dingen op de camping om te bekijken. Zeker een aanrader!
Als je van drukte, haring in haring staan houdt, ben je hier aan het juiste adres. de camping staat bomvol, de douches zijn niet schoon en zijn er maar 3a4 beschikbaar voor een camping met 300+ plaatsen. We betaalden voor 2pers en 1 hond €47. Belachelijk… 1 nachtje gestaan en direct weer door. Doordat iedereen zijn eigen plek mag kiezen is het een grote chaos met veel te weinig sanitaire voorzieningen. rijen lang voor de afwas en douches……
Nette camping met alle voorzieningen. Klein restaurantje op de camping, vriendelijke eigenaren. Sanitair is keurig en verzorgd. Herken reviews over vuil sanitair niet, was echt netjes. We betaalden €30,50 voor 1 nacht met 2 personen.
Ligging is fantastisch, je bent binnen no-time in het mooie centrum. Grote plaatsen en zelf uit te kiezen. hiervoor alles een voldoende. sanitair is vuil en douches niet fijn.
Fijne camping met onwijs vriendelijke uitbaters. aanrader, prima restaurant op de camping en het sanitair is uitstekend. Aanrader!
met begrip voor de toeristische omgeving, de nette voorzieningen en overige; is 59,10 voor een nacht écht teveel. Dit nog zonder elektriciteit. Ook staat de camping enorm vol, bijna haring in haring.
Hele fijne camping, Nederlandse uitbaters. Goed verzorgd en schoon. Mooi gelegen aan het water. Broodjesservice en prima verzorgd sanitair!
Alle 5 sterren waard. Positief verrast. Het is een camping (staat hier aangegeven als camperplaats). Bijzonder gastvrije uitbaters, alles is schoon en verzorgd. zwembad gratis toegang. €56 voor 2 nachten. Komen hier zeker nog een keer terug!
Prima camping dichtbij een stad. Wel veel grote groepen, waardoor het wat lawaaierig is. Sanitair is redelijk. Personeel uiterst vriendelijk. Verbinding naar de stad is ook prima te doen.
Vriendelijke eigenaresse, spreekt Nederlands. €29 voor 1 nacht 2 personen. Plek zelf uit te kiezen, er was nauwelijks iemand dus heerlijk rustig. Sanitair is echt prachtig en verzorgd.
Vriendelijke ontvangst, laat aankomen was geen probleem. Camping is denk ik meer gericht op doortrek, maar rustig en netjes (hoogseizoen, camping stond vol). Sanitair is niet afdoende voor aantal bezoekers, douches zijn niet fijn. Maar afgezien hiervan, zeker een plek om terug te komen. Wij stonden er een nacht.
Fijne camping met mooie plekken. Prijs €19,50 voor 2 personen per nacht. Prima verzorgd en sfeervol, sanitair netjes, echter de douches niet als prettig ervaren. Eigenaren alleraardigst, camping aan te raden!
Wij staan hier 2 nachten, sanitair is schoon en verzorgd. Ontvangst was zeer vriendelijk, eigenaren erg aardig! rustige camping met uitzicht op de schapen! €54 voor 2 nachten. (enige tip, neem zelf toilet papier mee, hangt een rol in de ruimte van toiletten maar niet in de toiletten zelf)
Ontvangst vriendelijk, je mag zelf een plek uitzoeken. Camping is duur, ongeveer €38 betaald (dat is ex. douchen). Je krijgt een toegangspasje dus je kan nooit tegelijk in toiletgebouw. douchen is betaald, douches waren vuil, je kan niet 2x achter elkaar betalen dus moet binnen een mum van tijd klaar zijn. ook is de straal verschrikkelijk. Toiletten kunnen niet op slot, ruimte douches is zeer beperkt.
Hele nette camping, mochten zelf een plaatsje uitzoeken. Ontvangst super. Net als alle andere reviews, inderdaad vlak bij Auschwitz-Birkenau. Sanitair verouderd maar prima voor een nachtje. Personeel spreek super Engels
Prima camping, verzorgd en schoon. Erg welkom ontvangst. Personeel spreekt goed Engels. Was voor een nachtje, zijn op doorreis, eten was super op de camping. Enige nadeel, douches hebben douchegordijnen, en er zijn er maar 2, weinig voor de grootte van de camping.
Direct doorgereden, moesten legitimatie direct inleveren als onderpand bij aankomst. betalen kon niet direct..
Prima camping, kwamen later aan en dat was geen probleem. Heerlijk gegeten in het restaurant hier, onwijs vriendelijk personeel. Aanrader als je hier staat om daar te eten. sanitair verouderd en niet heel schoon maar prima voor een nachtje. Er is een pinautomaat aanwezig op de camping, dat is wel handig.
Wat een fantastische camping, zo netjes en verzorgd alles. Eigenaresse alleraardigst, kookt fantastisch, diner/ontbijt. De wijn proeverij ècht aan te raden (wel goed eten van te voren, haha). De ‘drukke’ weg zoals iedereen noemt is echt niet storend en hebben wij geen overlast van ervaren. Sanitair is echt gloednieuw, evenals de rest van de camping. Zwembad schoon en goed op temperatuur.
Camping is netjes, personeel is vriendelijk. Sanitair niet heel schoon, plekken klein, maar dat is te verwachten zo dicht bij Venetië. geen overlast gehad van andere gasten. buskaartjes op de camping te halen €3 pp voor retour. Taxi ongeveer €20. Om Venetië te bezoeken een prima aanrader, wij zijn 1 nacht gebleven.
In een fantastische omgeving een heerlijke, rustige camping. Ruime plaatsen en gloed nieuw sanitair. Camping eigenaren (NL), hebben passie en onwijs veel aandacht gestoken in dit plekje. een aanrader voor ieder die kan genieten van rust, en een mooie natuurlijke omgeving! Wij komen zeker nog eens terug!
Ontvangst was aangenaam, de ervaring daarna was enorm teleurstellend. Haring in Haring, ongelofelijk veel geluidsoverlast (nu 22:45, kinderen schreeuwen nog, veel vaste plekken met lawaaierige mensen). Camping verder schoon en opgeruimd, zal dit alleen niet aanraden wanneer je wil genieten van je rust ;) Camperplaats geeft aan 36 plekken, het is minimaal 150. Ook doen de foto’s op de website het beter dan het daadwerkelijk is.