@Peltalistrac22
- 2021
één ster en dat is te veel een oplichterij € 9,80 voor een half uur. Ik heb de foto van het ticket die ik niet kon toevoegen! de tram kan dezelfde dag nog gebruikt worden als je om 17.00 uur arriveert?! het is mislukt 20€ per nacht als u de volgende dag vertrekt 20€ meer zonder bediening langs de 4 rijstroken onaanvaardbaar OM WEG TE RENNEN
Goed gelegen locatie met uitzicht op zee Het is jammer dat het gras niet wordt gemaaid, vooral bij het afvoerrooster.
Uitstekende plek Alle diensten zijn gratis: ongelooflijk in een samenleving waar je altijd je hand in je zak moet steken De site is erg schoon een dikke proficiat aan de gemeente
Wat een onvriendelijk welkom Geen enkel woord bij het weggaan Verboden prijs, zijwaarts tegen het hek parkeren; dit is geen locatie!!! Alle omliggende gebieden zijn voltooid; geen keuze voor de nachtrust Het zijn profiteurs De prijs is niet passend voor de aangeboden locatie Alleen de toiletten zijn bruikbaar Vermijd indien mogelijk
Sitecode: 20056
in feite zou de site goed zijn gezien de faciliteiten aan de andere kant geloven de Fransen die er wonen dat zij de meesters van de plaats zijn toezicht en inquisitie ongelooflijk in de 20e eeuw jammer maar op 700 plaatsen! de hoeveelheid rotte appels is niet te verwaarlozen Onder andere Monsieur du 83 bent u het bezinksel van wat Fransen kunnen zijn
verrassend genoeg is het nog steeds gratis veel mensen maar dicht bij de haven We kunnen niet alles hebben blijft het lawaai van de dieseltrein die doordeweeks vroeg vertrekt in het weekend is het 9.00 uur, dus heel acceptabel
Te luidruchtig slechte sanitaire voorzieningen 2 kilometer van metro schandalige prijs 20€+ 8€ voor elektriciteit enige belangen: bestaat en ligt vlakbij een goedkoop tankstation
de toiletten hebben de goede smaak om daar te zijn, maar het is beter om thuis te blijven tijdloze camping in zijn eigen sappen leuk welkom prettige situatie waar voor je geld om te beoordelen
geweldig welkom een betaalbare prijs een heerlijk diner wat meer laat het ons anders weten en kom terug
perfect voor de situatie 220v meerdere keren geknipt! vermeld vol als er minimaal 10 plaatsen beschikbaar zijn niet normaal !
Niet te ver te voet van de naald 11 € voor de nacht Geen water om de toiletcassette door te spoelen, je moet betalen!! Het is misschien een beetje te veel Bedankt aan de gemeente voor het nuchter komen
De faciliteiten zijn verslechterd Een minimalistisch waterpunt Geen elektriciteit Rustige plek naast een klein park