@Peter-Stijkel
Juni 2026
Prima plek voor een doorreis overnachting en een bezoek aan de prachtige stad. De camperplaats ligt rustig en is zonder voorzieningen maar ligt lekker kort bij het centrum.
2023
Lekkere camping kort bij de stad. Vriendelijke ontvangst en behulpzaam.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

2022
Dit is helaas géén camperplaats. Na een nacht staan kwam de politie melden dat we weg moesten. het is hoogwatergebied en er mag niet worden overnacht !
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Eind september geweest. Super locatie pal bij de oude stad. Geen voorziening maar dat hoeft ook niet voor zo’n mooie gratis plek. zeker een aanrader
Sitecode: 2037
Prima rustige en veilige gratis plek om te overnachten en naar het prachtige centrum van Dijon te fietsen. Sani service buiten werking maar daar kunnen we wel een paar dagen zonder
2019
Camperplaats op mix parking. Geen voorzieningen en geen kosten. Super mooie Altstad is op loopafstand. Zeker aan te bevelen. Geen mooie camperplaats maar aangezien het gratis is mag je ook geen eisen stellen. Prima voor een stadsbezoek of op doorreis.
2018
Prima plek, mooi aan het Veluwemeer. Mooi terras er bij met speeltoestellen op het strand en in het water. En een groot springkussen. Net om de hoek zit een benzine station annex winkel voor van alles en verse broodjes. Wel langs de A28 maar dat is niet storend.
2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
Makkelijk bereikbaar direct aan snelweg. Goed om een nacht op doorreis te slapen, maar verder ook niet. Lang geen onderhoud gepleegd. Ziet er verlopen uit.
Geen mooie camperplaats: bij een autopoetsbedrijf. Wel kort bij het centrum. Even verderop kun je ook staan, op de parking van het station.