@Peter-en-Rita
- 2019
na ons te installeren gingen we ons aanmelden en vroegen we waar de toilette met wc-brillen waren. dat hadden ze niet. toen vroegen ze onze 🆔 van ons beiden om te copyeren van voor. Zonder onze inspraak wouden ze ook de achterkant copyeren. toen hebben we alles stop gezet want met de voor en achter zijden kunnen ze eender wat bestellen op onze naam. wij hebben dan ook besloten om onmiddellijk te vertrekken. voor een modderplaats betalen wij niet
deze plaats is niet beschikbaar met campers boven de 2 meter!!!!! er is plaats voorzien voor de kerk op de parking rechts voor. de klok stopt om +-11 uur en begint weer te luiden om 7 uur in de ochtend. er zijn winkels genoeg ook een Carrefour en een warme bakker recht tegenover de kerk. zeer leuke plaats om te staan.❤️.
dit is geen camperplaats. iets verder ingedraad en in een doodlopende straat gaan staan. hier wordt ik niet gelukkig van.
bij deze laat ik jullie weten dat er op deze plaats wegenwerken bezig zijn en de MH parkeerplaats niet langer dan 10 meter is. het uitzicht over het water en een mooi overzetbootje maakt het weer goed. met de wc cassette en je vuil water moet je dan weer 100 meter verder en enkele meters klimmen om deze te ledigen. voor het proper water en elektriciteit is het +- 10/30 meter verder. prijs 15€ !!!!