@PeterBeltman
- 2024
Augustus 2026
8 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijk rustige camping, vriendelijk personeel. Hier is stroom niet betaald en is er 16 Amp stroom, en geen 6 zoals in de app vermeld staat. Op de fiets naar de prachtige stad Bamberg. Je word persoonlijk naar de plek gebracht. Het eten is ook prima. We zouden er weer voor kiezen om op de terugweg uit het zuiden hier een paar dagen te gaan staan en tot rust te komen. Geweldig
GEWELDIG. Wat hebben we genoten. Desiree is een top gastvrouw. Knusse kantine, winkeltje met vlees, cadeautjes. Veel fietsroutes, wandelroutes. Wat is Twente prachtig. We hopen nog weer terug te komen
Wat een prachtige plek. De rust, de natuur, we hebben genoten. Super mooie plekken. En ook alles schoon. Ziet er echt fantastisch uit. Hier wil je e gt geweest zijn.
Echt PRACHTIG. Van alle gemakken voorzien en schoon. Heerlijk mals rundvlees. Boerderijwinkel. van hieruit prachtige fietstochten te maken. Zeer ruime plekken, waterpunt en stroom achter de camper. Twee weekenden achter elkaar genoten van deze prachtige plek, uniek uitzicht, Schotse Hooglanders en jullie gastvrijheid Dennis en Janneke. We hopen zeker terug te komen. Schone toiletten en douches en het terrein alles prachtig onderhouden. Ga zo door
Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid. Het is in één woord GEWELDIG. Alles een dikke 10. Super schoon en netjes. Alles is voorhanden. En genieten van de rust en op bepaalde plekken vol uitzicht over de landerijen. We hopen zeker terug te komen.
Heerlijk rustige plek in januari. jammer dat we geen stroom hadden, de toegang was gratis omdat de slagbomen geopend waren. Ruime plekken.
wat een prachtige plek. we hebben intens genoten. jullie gastvrijheid en ongedwongen sfeer. de heerlijke warme douche. de heerlijke oliebollen, je soep en broodjes. we komen graag terug. een dikke toen voor René en Mariska. hartelijke groet, Peter en Willemien
Rustig overnacht hier. Hadden code maar deze werkte niet. dus toch nog een extra Card gekocht.
heerlijk rustig voor een overnachting. goed verlicht.