@PeterJolanda
- 2022
- Ford
- Huren
2022
wat een heerlijke plek en ontzettend gastvrije en lieve familie. het hele gezin werkt keihard om alles draaiende te houden. stroom gaat via muntgeld dus neem voldoende mee! het stageld is inclusief wijnproeverij! zo leuk en ontzettend mooi om het verhaal achter de verkoop/familie te horen! in het oude dorp opent de familie eind september dit jaar het hotel Bernard wijngut.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Wij zouden 1 nacht hier blijven maar zijn uiteindelijk na 2 nachten weer door gereisd. prachtige camping aan het meer. heerlijk liggen zonnen aan het meer en genoten van het uitzicht bij dag en avond. ook is het lekker zwemmen en bij de buurtjes kan je een bootje huren. vriendelijk camping personeel en aardig schoon sanitair. wel weinig ten opzichten van het aantal plaatsen. consumpties op het terras aan de prijs!
Wij hadden het bordje beneden aan de weg gemist, dat de camping dicht is tot 16 september a.s. maar een hele lieve meneer heeft ons toch een super plek aangewezen waar we mogen overnachten met de hond. Ook een erg leuke plek voor als je met kleine kinderen reist! Wij moesten wel billen knijpen op de weg hier naartoe helemaal bij de gedachten dat we morgen met de camper weer naar beneden moeten. Maarja, nu genieten van al het moois om ons heen!
Qua formaat prima plaatsen op de camping. Oogt wel erg rommelig! Wij zijn hier naartoe getrokken mede voor het meer en onze hond maar die mocht er helaas niet in! Erg schoon en mooi sanitair en vriendelijk personeel. Voor een doorreis goede plek maar persooijk word ik er niet heel vrolijk van. Van het uitzicht, als je op een juiste plek staat, wel.
Sitecode: 19763
Heerlijke plaats om te overnachten! Super lieve eigenaren (en dochter)! Zo leuk dat we bij aankomst zes eieren van eigen kippen kregen! Ook een ontzettend mooie omgeving om te wandelen met de hond of gewoon ergen neer te ploffen in het gras en te genieten van de omgeving! Super mooie plaats voor de doorreis. Dank u wel!!!
Een fijne plek om te verblijven. Als iedereen binnen de lijnen blijft dan heb je een prima oppervlakte. Sanitair goed onderhouden in beide gebouwen. De broodjes in het kleine winkeltje wel zijn behoorlijk aan de prijs! De dames achter de receptie waren niet heel erg aardig en meedenkend, maar goed. Op een kleine afstand lopen een prima metro verbinding naar oa de stad. Wij hebben voor twee overnachtingen met twee personen en een hond €80 betaald.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 11999
was vol, dus op de parkeerplaats gestaan achter de campers, geen voorzieningen en geen stroom. was prima voor doorreis
prima plaats en lekker gegeten. we onderschrijven de laatste revieuws