@PeterVreeswijk
- 2020
- Hymer B 674 CL Integraal
- 2011
- Integraal

Wij hebben op Sjotorp sodra (zuid) gestaan. Plek voor 18 campers. Reserveren via gotakanal.se. Perfecte plek dichtbij kanaal en restaurantjes. Sanitair is top. Uitstekend bevallen.
Vriendelijke ontvangst, mooie plek aan het meer, goed sanitair, lekkere broodjes. Leuke wandeling rond het meer ( met ‘cryptische’ aanwijzingen van de camperbaas). Snelweg was wel te horen, maar wij hebben ons daar niet aan gestoord. Ook nog lekker gefietst in de omgeving.
Mooi gelegen camping,met fietspad verbinding met Vadstena (zeer de moeite waard). Blijkbaar is op 22 aug het seizoen hier al voorbij want het restaurant is gesloten. Sanitair is ok. Het wasmachine hok (met 2 wasmachines en een droger) huur je voor twee uur. Wij konden in die tijd drie wassen draaien en drogen.
Mooie camping dichtbij Stockholm. Voor stockholm ga je eerst met de camper naar het treinstation en dan met de trein in ca 20 minuten in hartje stockholm. Sanitair is top, ontvangst vriendelijk en in het restaurant kun je lekker eten. Ook een mooie rondwandeling gemaakt in de natuur vanuit de camping.
Sanitair is top. Verder een vrij kale camping en het restaurant was dicht op de dinsdag dat we er waren. Wel supermarkt dichtbij en een bushalte voor de bus naar het mooie centrum.
Perfecte plek (nr21) in het bos. Wat een rust. Heerlijk gewandeld op de uitgezette wandelroutes. En dan ook nog een leuk café erbij, lekker broodjes en veel bosbessen. Douche is wat verder weg.
Ruim opgezette camping. Wij hadden een grote plek. Vriendelijke ontvangst, erg lekkere broodjes. Sanitair was goed verzorgd. Het restaurant serveert een lekkere maaltijd.
Wij hadden een ruime plek voor onze 7,5m camper en hadden door de plek geen rijtjes gevoel. Sanitair was top. Wel even weten dat warm water apart wordt gevuld bij de afwas. Perfect uitgangspunt voor de wandeling over de berg en door de kloof. En lekkere fish en chips in fjalbacka op 20 min lopen.
wij hadden een schitterende plek tussen de bomen. wel af en toe onze stoel opgeschoven om te genieten van de zon. sanitair is ok. lekker met de fiets naar Lacko slot en daar een leuke kindvriendelijke wandeling gemaakt in het nabijgelegen bos.
Leuke plek bij water en Gothenburg makkelijk te bereiken met bus x2. Sanitair erg goed.
mooie camping in boomgaard. sanitair is top. veel fruit dat uit de bomen is gevallen levert wel een iets zure lucht op.
prachtige camping met mooi sanitair. lekkere broodjes en pizza’s. veel kinderen. wel een lange toerist door het bos.
Sitecode: 12075
leuke kleine camping. lekker rommelig, met een uiterst vriendelijke beheerder. lopen naar Schwerin centrum was goed te doen.
leuke camping, dichtbij Lubeck. voorzieningen zijn top. wifi bood geen dekking op onze plek.