@PetervanDoorn
- 2011
Prachtige plek met mooi uitzicht direct aan zeer goed viswater, vriendelijke locals. Heerlijk rustig geslapen. Behalve vuilnisbak geen service maar wat heb je nodig met je camper.
wat een geweldige plaats, bij slagboom mogelijkheid om toilet te legen. Mooie plekken direct aan water. Op strandje zelf geen honden toegestaan maar elders genoeg plekken waar de hond kan verkoelen.
Sitecode: 194983
We hebben overal gekeken maar nergens aanwijzing van camping/camperplaats. ik denk dat dit een foutieve vermelding is.
Helaas overnachten niet toegestaan wij zijn doorgereden naar vrije parkeerplaats citecode: 69341
Voor gratis plek is dit meer dan prima, voor schotelontvangst ‘s avonds wat verreden onder bomen vandaan. leuk stadje en park met openluchtmuseum op zeer korte afstand. Herning bedankt.
Inderdaad wordt op dit moment druk aan infrastructuur gewerkt op de toegangswegen naar Camperplek, op dit moment ook maar 1 plek beschikbaar maar in het weekend geen werkzaamheden dus wij prima gestaan. mooi hondenwei, park, en prachtige fietsroute naast de deur.
Doordat er een nieuwbouw wijk in aanbouw is, klopt bewegwijzering via Google maps niet in één keer. Maar door zoek “alternatieve route” toch gevonden. prima gratis plek en de laagvliegende vliegtuigen stoorde ons niet.
Plek met mooie wandel (zeker met je hond) en fiets gelegenheid. Meestal vind ik het een beetje gezeur over verkeer lawaai maar hier is daar zeker ook ‘s nachts wel spraken van. Desondanks hebben wij hier prima geslapen.
prima plek, grote parkeerplaats waar je zelf mag kiezen waar je gaat staan. plekken vol in zon, half schaduw, helemaal schaduw dus voor elk wat wils. ‘s nachts verlicht en rustig. alleen prullenbakken op plek. in zwembad douche en toilet en prima imbis aanwezig. Met sanizuil had deze plek 5 sterren gehad.
Heerlijke schaduwrijke plaatsen en toch satelliet ontvangst. Prachtig barokstijl dorp, supermarkt en houtsnijwerk winkels op loopafstand. vuilnis mag bij nabij gelegen sauna ingeleverd worden. wij hebben hier 2 nachten heerlijk gestaan.
prima plek, inmiddels uitgebreid naar ongeveer 15 plekken. Wel wat geluidsoverlast van weg maar vogels overstemmen dit. prachtig wandelgebied. Direct aan bos.
op dit moment kun je uitsluitend met pin betalen, en dan uitsluitend met Duitse bankpas. gelukkig troffen wij een aardige Camperaar die genegen was met zijn pinpas te betalen en wij hebben hem contant terug betaald. Rond 18 uur kwam beheerder langs en moesten we onze vaccinatiebewijs laten zien.
De rupsen zijn inmiddels vlinders en camperplek dus weer toegankelijk. Ontzettende aardige eigenaar wij kregen ivm hitte heerlijk ijsje aangeboden. Prima WiFi en prachtige fiets en wandel omgeving. Staan hiervoor de 4 de keer, wat een rust.
Prima plek maar inderdaad jammer dat er niet duidelijk wordt aangegeven dat dit camperplekken zijn en er gewone auto’s parkeren. Makkelijk op te lossen door het plaatsen van een bordje.
Op zich mooie plek, jammer van dakloze opvang schuin tegenover. Rond 20.30 begint oploop van zwervers die daar vanaf 21 uur terecht kunnen. In principe geen last van maar ook niet een gezellig aanblik. Wel redelijk dure plek maar zo zijn er in Nederland vele.
Prima plek voor overnachting. Heerlijk rustig gestaan op 26-12-2017. In donker aangekomen niet duidelijk waar campers bedoeld waren maar heel groot parkeerterrein dus plek genoeg.
Voor Poolse begrippen prima sanitair, veel te doen op camping ( boomklim, groot zwembad met glijbanen, zandstrand en prachtig meer. Zeker de moeite waard.
Prachtige rustige plaats aan een middelgroot meer waar prima in te zwemmen is. Heel hartelijk ontvangst door de eigenaar die erg zijn best doet in het Duits. Prima sanitair en eigenaresse verkoopt verse eieren, kaas en melk. Voor natuurliefhebbers zeker een aanrader.