@Petraenpaul
mooi in een bos, 5 minuten lopen naar slot, sanitaire voorziening voldoende, rustig, geen winkel dus alles meenemen
Grote camping met goede voorzieningen. Fietsen naar Smögen 15 minuten. Dichtbij Coop. Wij stonden bij de receptie op plaats 152, ruim en beschut. Achterin bij zwemmeer goed voor kinderen maar drukker, meer vaste plaatsen en bergop en af.
goed sanitair, mooi gelegen, ruime gras plaatsen, winkel, supermarkt 1,5 km, fietsen naar Gotenburg mooi fietspad, goed aangegeven, 40 minuten, broodjes
naast het openbare zwembad (gratis toegang voor gasten), 1 veld voor 10 campers asfalt en stroom, ook wat schaduw, een evengroot grasveld voor campers/caravans schaduw wel meer lawaai want vlakbij zwembad, 2 doucheruimtes met toilet en wastafel redelijk schoon drukknop voor douche met wel voldoende waterstraal, loop/fietsafstand Lund, vlakbij Coop
prima doorreiscamping vlakbij de snelweg. veel gras, ruime plaatsen, grote hoge bomen, rustig, 25 euro contant voor camper met 2 personen en elektriciteit. douche met 1-euromunten. 1 euromunt is genoeg. tweede douche voor dames heel ruim, geen last van douchegordijn veel plaats spullen
Dichtbij u bahn U6. Dichtbij Spar en restaurant Perfect kitchen. Douches outdated. Je kunt niet afwassen. Alleen direct bij receptie WiFi. 30 euro per nacht
veel schaduw, ruime plaatsen, je mag zelf kiezen waar je gaat staan, sanitair prima, loopafstand stad. Aardig personeel; wij vertrokken zeer vroeg en toen was de slagboom nog niet open. Na een telefoontje kwam er snel iemand om deze te openen
schitterend gelegen aan Donau direct aan fietspad zicht op Abdij van Melk, goed te bereiken per fiets over de Donaubrug, aardige beheerder, je mag zelf plaats kiezen, broodjes ter plaatse, restaurant zwarte beer goed en vlakbij, sanitair prima (twee douches met voorportaal voor uitkleden maar geen bankje/plankje voor spullen, wel veel haakjes, verder ook nog heren en damesdouches extra. WiFi rechts achter veld niet goed, geen winkel in dorp dicht
aan fietspad, broodjes, kleine winkel bij jachthaven (woensdag dicht), je mag zelf plaats kiezen, zwembad
aan de Donou fietsweg (naar bv Walhalla), Regensburg is mooi en ook te voet te bereiken 30 minuten, broodjes te bestellen, supermarkt 10 minuten fietsen, kiezelstrand bij Donau, aardige receptie
loopafstand van het mooie Passau (10 minuten), elektriciteit en toilet, groen parkje met bankjes tegenover , hele grote speeltuin voor jong en oud aangrenzend. Enige nadeel is dat onze master en maestro kaart niet werkten (Nederlands) dus we moesten 15 euro aan munten betalen (en dus zien te verzamelen) en 1 euromunten voor stroom (2 nodig gehad), geen douches geen bewaking
De camperplaats ligt naast de rivier. Plaatsen zijn klein. Er zijn geen toiletten of douches en het is verboden om het toilet van de camping te gebruiken. Het is niet toegestaan om een tafel te gebruiken. Slechts twee stoelen. Er komt meerdere keren iemand langs om je te waarschuwen de regels te respecteren. Geen zoetwater mogelijkheid. Nog steeds 16 euro voor minder dan een dag
aan de noordhaven, heel aardige beheerder, kebab grill afhaal goed en goedkoop heel dichtbij, daar ook ticketmachine voor openbaar vervoer naar Kopenhagen bus en daarna metro (of boot leuk maar langzaam) duurt maar kort. vanuit deze plek ook naar Frederiksborg en Lousiana geweest 30 min rijden, je kunt vanuit de camper plaats de cruiseschepen zien en naar toe lopen
fietsafstand Odense (20 min). nadeel van de camping is dat je pas om 14 uur mag inchecken, je kunt dan wel al op de quick stop plaats staan. sanitair gedateerd maar wel schoon. grote plaatsen. matige WiFi. duur
erg mooi gelegen, douches etc met code te verkrijgen bij incheck in restaurant wat erbij ligt, rustig fietsafstand Ribe, aldaar winkels, je kunt niet langs de zee fietsen
fantastisch uitzicht, zeer goede schone douches, in portaal bij het clubhuis hangen enveloppen om te betalen, wandelpad ernaast, fietsen gemakkelijk, 3 km supermarkt. geweldig.