@Ph-Dewitte
- 2018
- LMC Cruiser T662 Fiat half integraal Diesel T 662 grey
- 2021
leuke camping klein en fijn mooi aangelegd vriendelijk personeel, bar en restaurant een toppertje
wat een toppertje alles aanwezig proper sanitair vriendelijke uitbaters,zijn nog maar twee jaar bezig maar hebben alles onder controle restaurant zeer lekker gegeten ligging ideaal Avinion komen zeker terug om langer van deze camping te genieten onze complimenten aan de voltallige groep Dewitte Deleersnijder
top lokatie waren hier voor de tweede maal vriendelijk ontvangst dame aan de receptie sprak Nederland zalig het sanitair netjes meer maal per dag gepoetst lekker warme douchen winkeltje voor brood restaurant lekker gegeten bedoeling was om 16 tal nachten maar na acht dagen medische problemen werden perfect geholpen taxi gebeld en baan hospitaal in Cambrils waar we goed geholpen werden daarna terug huis waarst hartelijk dank en tot gauw.
waren op doorreis in de goede week,vriendelijk ontvangst alles aanwezig dank je wel daarvoor het was drassig vandaar niet op het gras, je er kon brood bestellen sanitair was top we komen graag terug

top camping waar ook honden welkom zijn wel afzonderlijke plaatsen maar dat is provisor zij door niet zo aan honden zijn vriendelijk ontvangst en altijd klaar om het je zo aangenaam mogelijk te maken waren daar vorig jaar maart twee tal weken hartelijk dank en tot vlug 😉

top locatie werden heel lief en vriendelijk ontvangen lekker is hun eigen champagne Bio alsook een goede uitleg komen zeker terug
top locatie vriendelijke ontvangst lekker geproefd van de Champagne en gekocht komen graag terug
top camping zijn daar in maart geweest zalig heel vriendelijke ontvangst sanitair top restaurant was nog niet open maar we een winkeltje waar lekker brood kon kopen dicht bij het strand kortom top
leuke plaats vriendelijke ontvangst gewoon plaats uitkiezen stads camping niets mis mee alles voorhanden top
heel leuke camperplaats, twas er heel druk in dit deel van Spanje we kregen een plaatsje aan het sanitair gebouw waar we een kraak net sanitair vonden top heel lieve eigenaar kan deze plaats zeer aanbevelen wel reserveren groetjes en komen zeker terug
alles aanwezig wat je als camperaar nodig heb, vriendelijke ontvangst en een wijn proeverij vierde generatie. comment va le chien de ton voisin

overnachting maar jammer want deze camping is veel meer waard leuke ontvangst prachtige kleine camping met prima sanitair en ligt dicht bij dorp z’n de Loire dus voor vissende kampeerders een pluspunt komen hier zeker terug voor een wat langere periode.
top goede camping zonder poespas douche prima alles voorhanden we hebben deze camping als passage camping maar ziet er wel een mooie streek uit komen hier nog terug
wat een top lokatie, prachtig sanitair mooier dan thuis zonder muntjes appeltaart met koffie en slagroom . camping t’uitzicht maar wat voor een uitzicht veel fiets en wandelroutes de Achterhoek met zijn landhuizen en kastelen zalige streek. een toppertje dank je voor het leuke verblijf.
zijn daar al een twee maal geweest, vonden de een top lokatie water en elektriciteit dicht bij fiets route leuk ontvangst meer moet dit niet zijn

jammer dat deze camperplaats ingenomen wordt door personenwagens,dicht bij fietspad en niet ver van centrum

goede en degelijke camping twee sterren top meer moet dit niet zijn proper sanitair water elektriciteit 21€ gebruiken deze op door en terug reis vriendelijke man begeleid je naar je plaats dicht bij de snelweg .

top locatie zicht op zee,vriendelijk ontvangst sanitair niet nieuw maar zeer netjes restaurant erbij hoe langer je er bleef hoe meer korting je kreeg vond het een zalige plaats om ter vertoeven verbleven er acht dagen komen er graag terug.
top locatie water, stroom vriendelijke eigenaar dicht bij dorpje alle behoeften aanwezig verder Lunel we stonden er alleen maar hadden een veilig gevoel en komen hier graag terug.
heel leuk camperplaats. water aan 1€, stroom 10A,stonden met zicht op zee heel toffe en vriendelijke meneer die ons wegwijs op de camperplaats maakte weet niet wat je nog meer kunt wensen voor 12€
Wat een prachtige camping, koffie bij aankomst super vriendelijk sanitair een 10 geen gedoe met muntjes warm en koud water te regelen, ook voor het afwassen warm water, mooie indeling van de camping, vlees te bekomen bij de boer zalig om te wandelen en te fietsen nee woorden te kort dit is een toppertje.

Sitecode: 20511
Leuke camping, vriendelijk personeel mooi sanitair, waren daar tussen kerst en nieuwjaar, zwembad was open, zeker voor herhaling.
Mooie camping dicht bij Diksmude, alle mogelijkheden om te fietsen, uitbaters zeer vriendelijk niet duur voor propere douches electichiteit en ruime plaats, komen hier zeker nog terug.
Mooie ligging, prima camping. Hebben deze gebruikt als doortrek camping.
Mooie plaats, bij ijssalon en waar je ook iets kan eten alles aanwezig voor een geslaagd verbijf
Top camper plaats, dicht bij centrum. Er is een wc en een douche
Waren hier op doorreis naar het zuiden, toplocatie vriendelijk ontvangst, dicht bij dorp waar alles aanwezig is, ruimte en zeer netjes komen. Hier zeker terug maar voor een paar dagen. Streek interessant.
Top camping goed sanitair vriendelijk personeel lekker eten prachtige natuur leuk om te fietsen.
Zeer mooie camping, meer dan een overnachtings camping mooi sanitaire zwembad en vriendelijk personeel ook de streek is mooi.