@Phoenix-Driver
- PhoeniX 7400RSL
- 2017
- Iveco
- Alkoof
Je moet je aanmelden bij de toeristeninformatie voor €2. Voor dit bedrag krijg je vers water, kun je je grijswatertank legen en je toiletcassette laten legen. Elektriciteit is beschikbaar voor €1 bij de stroomvoorziening. De toegang is via de Arendseer Straße. Je kunt er praktisch overnachten voor €3! Dat was een zeer aangename verrassing. Met dank aan de Hanzestad Seehausen (Altmarkt).
De camping ligt direct aan het strand. Sanitair niet gebruikt omdat wij een grote badkamer in de camper hebben en daar gebruik van maken. De luchthaven ligt niet ver weg en om de paar minuten vertrekt er een vliegtuig direct over het plein dat u niet mag missen. Maar prijzenswaardig voor een bezoek aan Barcelona. Vergeet oordopjes niet!
Goede tussenstop. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Betaalde €22,50 voor één nacht met stroom voor 2 personen met grote camper. Gunstig gelegen doordat het dichtbij de snelweg ligt. Sanitair oké, maar niet gebruikt omdat we onze badkamer altijd bij ons hebben! 😊
Sitecode: 20641
bijzonder geschikt voor surfers. Alles is er. Warme douche, toilet, grijswater ledigen en toiletcassette ledigen. Dit alles voor 20 € in het laagseizoen, toch??? Maar de plaats ligt direct aan het strand!
het is niet gemakkelijk om deze plek te vinden. Maar als je een verkenner bij je hebt, zul je hem vinden. GPS helpt daar niet. Ik ben ook als eerste geslaagd. Steile nadering, maar het uitzicht is SUPER! Heb een 6T. met een lengte van 8 meter en een hoogte van 3,60 meter. Gewoon geweldig!!!

Omgeving om te wandelen, fietsen zeer geschikt. Je zou een plek op het veld kunnen kiezen! Maar met Pinksteren was het niet overvol. Restaurant kan sterk worden aanbevolen. Hele leuke camping. Het sanitair werd gerenoveerd, dus er was maar één douche open, die voor iedereen te gebruiken was. Een bordje gaf aan of het druk was! Bij de ingang van de kering kan vers water worden opgevangen, een beetje problematisch voor dikke schepen omdat je de toegang een beetje blokkeert. Afvalwater grijs water kan worden afgevoerd vanaf de parkeerplaats in de Gulli. Chemisch toilet heel goed leeg! Geen probleem met het rooster er bovenop! Door Corona kon niet alles worden gebruikt! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Super plek met alle comfort voor 10 euro
Vrije ruimte. Weg van de snelweg. Direct naast een buitenzwembad. Naar het centrum ongeveer 100 meter (maar er is geen centrum) bakkerij in het dorp heeft woensdag en donderdagmiddag gesloten.
Zeer rustige plaats met V / E en elektriciteit aan de machine!
Sitecode: 19501
Gratis parkeerplek zonder V / E, de brug over de Rijn ondergaat momenteel wat bouwgeluid. In de omgeving is er een boothuis / restaurant, op 5 minuten lopen. Kan ik aanbevelen!
Sitecode: 12018
Om een plaats te bemachtigen, moet je echt geluk hebben, want er zijn veel vrachtwagens. De vrachtwagenchauffeurs reserveren daar een parkeerplaats met een eigen auto!
Zeer mooie plek. ongeveer 3 km van de zee. Douche heeft ook 's ochtends warm water. Als u zich direct aan deze GPS-gegevens houdt, komt deze ook aan, maar rijdt een onverharde weg die zwaar begroeid is met heggen. Houd beter vast aan de borden die de eigenaar aan de weg heeft bevestigd.
Zeer mooie plek, heb hier heel goed gegeten. Je kunt ook olijfolie en wijn kopen
Aangezien deze plaats echt gratis is, kun je het nog steeds aanbevelen. Je bent ook niet alleen. Midden in de nacht slaan jonge mensen hun auto, maar ze blijven niet lang. Ik heb deze plaats tweemaal geslagen en kom terug.
Op de terugweg naar NRW hebben we gekozen voor deze camping, Stell-place. Ondanks een aantal negatieve beoordelingen waren we zeer aangenaam verrast. Er is een plaats in een depressie, zodat je de snelweg helemaal niet kunt horen. Sanitaire voorzieningen zijn niet nieuw, maar schoon en in een zeer schone staat. Veel permanente campers. Het bijbehorende restaurant biedt alles wat je hartje begeert.
Grote camping voor ongeveer 40 campers. Sanitaire net gerenoveerd. Alles Tip Top. Zeezicht 😃! Aanwijzingen voor grote boten een beetje moeilijk, maar het werkt.
Super ruimte als je de middelen voor de geldautomaten hier niet, het is geen probleem, want tot 17u is de parkeerwachter en verzameld. Zoet water inname is ook goed. Voor 50 cent, loopt de machine 5 minuten. Geen idee hoeveel liter door.
Sitecode: 20808
Camping is gesloten tot 1 maart 2018 voor renovatie!