@PierreBeicht
- 2016
- Fiat Glücksmobil
- 2016
Mooie plaats, terrein is inderdaad vrij schuin maar met keggen geen probleem. wel veel lawaai van de naastgelegen weg.
Toffe rustige plaats met een toffe en super vriendelijke uitbater(s). We hebben genoten van de plek met alles er op en er aan. Ook mogen genieten van de lekkere eitjes op de dag van aankomst. Bedankt Pieter & Patrick! 👍
Wel niet duur, MAAR verder is er niets. de toiletruimtes stinken, doucheruimte echt krap. Electriciteit werkt niet. Het enigste voordeel is dat je hier LPG kan tanken. 🫤
Rustige plek, sanitair prima. vriendelijke eigenaars. Wij betaalden op 15 mei 200DKK oftewel 27 € elec inbegrepen. een aanrader vermits dit ook op een boogscheut van Ribe ligt.
Een TOP camperplaats, heb er nog maar weinig gezien met dit niveau. Alles er op en er aan voor een schappelijke prijs. Een echte aanrader en wij komen zeker terug om te genieten van al het moois en leuks dat deze plaats te bieden heeft! Bedankt!
Mooie en rustige plek, mooi aangelegd. deze periode wel geen elec of water maar dat is niet zo noodzakelijk als je een camper hebt. loozen van grijs water en wc kan. Een aanrader!
Mooie CP met alles er op en er aan! Mooi nieuw en pikfijn verzorgd sanitair. 16 euro/nacht. douches 1 euro/5min. verder alle voorzieningen aanwezig en in de prijs. Rustig, een aanrader!!
Prachtige plek met alles erop en eraan! niet gereserveerd, toch plaats. prijs is nu 300 SEK ex douches.
Perfecte plek, zeer ruime plaatsen. De (gratis) bus naar Strömstad stopt aan de camperplaats. Elke 20 minuten is er een bus naar de haven waar je de ferry kan nemen naar de Koster eilanden. Mooie wandelingen aldaar! Een aanrader!!
Dit is dus een familie camping met alleen vaste bewoners! Dus, geen passanten. Wil Campercontact deze dan wel verwijderen…
Ik snap niet welke idioot deze plek heeft toegevoegd? best dat campercontact dit schrapt! Er is niets maar dan ook niets te zien! 😲 Ik geef een ster anders kan ik mijn review niet toevoegen. 😞
Kleine camping/camperplaats. Alles wat je nodig hebt is voorhanden! 250 Nok zonder elec. we hebben voor de douches 2 coins gekregen voor onze kerst. 🤣🫣 Toffe beheerder !
Als je een camperplek zonder stroom wil wordt je ergens in een hoekje geplaatst. 😞 Verder is er een ontvangst door een niet geinformeerde bediende die eigenlijk niets van de camping wist. 😞
Top camping, (gedeeltelijk) zeer verzorgd… al hebben de nieuwe eigenaars (sinds 4 dagen) nog wel wat werk vermits de site in onverzorgde toestand is achtergelaten. Vriendelijk koppel die je met alles willen verder helpen! Een aanrader!
Toch weer zoals steeds op en top! Netjes, verzorgd, alles erop en eraan! Vriendelijke uitbaters! echt een supper camperplaats (en meer plaatsen voor campers 👍) een echte aanrader!
Prima CP, basic maar alles top, netjes en heel voornaam… de vriendelijkheid en service van de eigenaars! Bedankt Raoul en Jolanda! Wij kwamen hier voor 2 nachten en waarschijnlijk gaan het er 6 worden 🤗
Een toplocatie op alle punten! waren er zo maar meer…
Heel rustige en mooie camping. Sanitair idd gedateerd maar zeer functioneel. Dat de campinguitbaters alleen Frans spreken is toch normaal… Als je naar het buitenland gaat dan moet je maar zien dat je je in de taal van het land kan uitdrukken. 🤔Ik heb nog nooit geweten dat een buitenlander in Nederland Nederlands gaat praten. 👍👍
Topcamping, heel vriendelijke eigenaars, alles tiptop in orde, rustig, goede prijs. alles wat een mens zich wensen kan! een DIKKE aanrader!
Mooie en goed verzorgde camping, grote plaatsen. Goede prijs en vriendelijke en behulpzame uitbaters! Niet ver van het dorp en kasteel van Ussé. Een echte aanrader! Top!
Sitecode: 81983
Even ook reactie op de review van dhr schrijvers. op de info staat dus wel dat ze vroeger gesloten zijn in, reden, in de winter heb je dus kans (meestal) dat de camping en omliggende volledig onder water staan. daarmee dat ze de elecpunten ook op een verhoogd betonzuiltje hebben geplaatst. 🤗
zoals in het verleden ondervonden, een SUPER camping. mooie plaatsen alles tiptop in orde, vriendelijke eigenaars/uitbaters. Echt aan te raden!
top camping op een top locatie met ongelofelijk vriendelijke eigenaars. zeer rustig, prima sanitair en dan nog voor een goede prijs. Een dikke aanrader!
Kort gezegd, op alle punten een aanrader!!
Stugge ontvangst… prijs is 27 pond, douche apart 50 Penc. wel mooie plaatsen en proper(wel gedateerd) sanitair. weinig hinder van de weg. 1/2 uurtje wandelen tot centrum York langs een mooi pad aan de rivier.
Prima plaatsje om echt te relaxen! Op een boogscheut van Dax, bus stop voor de deur… Heel vriendelijke eigenaars, mooie plaatsen, ruim voldoende douches en toiletten, goede prijs. Een topper!
Prima plek! Staan hier op dit moment, 15 februari. Heel vriendelijke eigenaar! Spijtig genoeg was het restaurant, dat al meermaals geprezen is, niet open. 🤨 Moeten dan nog maar een paar dagen blijven tot het open is.🤣
Mooie en rustige CP voor 4 campers. In het dorpje is niet veel te beleven, wij hadden de pech dat alles (bakker, superette en restaurant) gesloten waren. Hadden juist Laon bezocht en zijn hier voor een rustige nacht neergestreken… 🤗
Goede CP om Reims te bezoeken, doch niet om de nacht door te brengen. Veel lawaai van de national die er vlak naast loopt. Water kan je niet aansluiten vermits dit een gewone keukenkraan (perlator aansluiting) is en er geen enkele nippel op past.
Prima CP, mooi en rustig. stonden hier met 3 campers op een CP met veel ruimte. hier werkt de sanizuil (wat je op veel plaatsen niet kan zeggen) en ook met gewone Eurotjes… Een aanrader!
Leuke camping, sanitair naar de oubollige kant maar netjes en goed onderhouden. Mooie en ruime plaatsen. Correcte eigenaars, behulpzaam, hopen informatie. Een aanrader!
Sitecode: 20599
Een aanrader! Zelfs met een huwelijk in een hotel dichtbij, geen rumoer! we stonden hier met 4 campers. kostprijs voor 24 u -150 Czk.👍
We hadden geen zin om op het gras te gaan staan wegens wat drassig. Dit was geen probleem voor Willem. Stonden naast het kippenhok op verharde grond, prima! S’ avonds gaan eten... lekker! Algemeen goede ontvangst!
Mooie en rustige CP. Naast de kerk is een openbaar sanitair gebouwtje, netjes en verzorgd, zelfs met douche!
Mooie plek, rustig, uniek dorpje.
Geen aangename plaats, onverzorgd, vuil sanitair, krappe plaatsen, veel lawaai van de huizen erachter en van de trein. We zijn hier een half uurtje geweest en zijn dan naar andere oorden vertrokken. Camperplaatsuitbater niet gezien. Geen aanrader!
Ongeloofelijke toffe camping... alles erop en eraan, vriendelijk en behulpzaam personeel, prima sanitair met heerlijk warme douches, zeer rustig waar honden NIET toegelaten worden. Verwarmd zwembad en als ik zeg verwarmd is dit 30 graden... 👌 Echt een plaats “to be” . Een aanrader!
Zeer rustige camping op een toplocatie. Alles prima!
Eigenlijk vragen ze maar van prijs wat ze willen... ik ging even informeren en kreeg te horen dat ik op een grote plaats stond. Prijs van deze “grotere” plaatsen staat wel nergens vermeld. Avond voor vertrek wel lekker gaan eten in het restaurant. Pret was wel verstoord toen er om 23.00 een bende Spanjaarden de camping opkwam met een reeks joelende kinderen. Geen reactie van de eigenaars. 🤨
Sitecode: 19429
Prima en mooie camping... mooie plaatsen, vrij rustig, enigste nadeel is dat de wifi op niets trekt... echt een ramp. Camping is vrij duur, alleen als je enkele nachten blijft telt er een korting. Wel cash te betalen dan.
Prima plaats om met de bus Jerez te gaan verkennen. Ongeloofelijk vriendelijke en behulpzame eigenaars. Een rustige plek. Echt een aanrader! Enigste nadeel was een simpel sanitair/douche.
Idd. Verouderde maar goed onderhouden camping. Alles netjes en voldoende. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De eigenaars verontschuldigden zich zelfs omdat de storm “Gloria” er had huisgehouden! Hadden er eigenlijk niet zoveel last van op de camping, lag wat hoger en beschermd. Prima keuken voor een zeer goede prijs. 18 euro alles in behalve de wifi. Kom hier nog terug
Prachtige camping, heel vriendelijk personeel, mooi en goed sanitair... alles erop en eraan. Ook nog zeer rustig alhoewel er redelijk veel volk is. Bus voor bezoek Barcelona vlak aan de ingang, je kan niet beter hebben.Een aanrader!
Sanitair ouderwets, veel lawaai van het bedrijf ernaast, veel lawaai van het verkeer en dit eigenlijk gans de nacht. Honden die constant blaffen. 15 € betaald en dan moet je nog de douche apart betalen. Geen aanrader. 😟
Sitecode: 1982
Een vrij grote CP met voorzieningen doch niet zo proper. Veeeel lawaai van het verkeer, tussen 22.00u en 05.30u is het vrij rustig. Wij hadden dan nog de pech dat ze om 06.30u de glascontainer kwamen ledigen.
Inderdaad een fijne plaats met enkele voorzieningen. Zeer rustig, prima om een nachtje te verblijven op weg naar het zuiden!
Zoals elk jaar komen we hier voor een paar dagen. Nog steeds prima camping/camperplaats. Sanitair voldoende en heel netjes. Ook nog steeds vriendelijke behulpzame mensen. Een aanrader!
Mooie plaats met alles er op en er aan... heel vriendelijke en behulpzame eigenaars. 2 sanitaire blokken die wel voldoende zijn voor het aantal passanten. Lekkere gerechten in het prima verzorgde restaurant. Een aanrader!!!
Sitecode: 20524
Zeer mooie camperplek! Alles erop en eraan! Modern en proper, zowel de plaatsen, sanitair als de camperplaats zelf. Echt een aanrader!
We waren hier op 10 april voor 3 dagen. De camping was normaal gesloten maar aan de receptie hing een briefje ik citeer: ik ben momenteel niet aanwezig maar zoek maar een plekje, het enige wat ik vraag is om, als je vertrekt, een donatie in mijn brievenbus te deponeren voor het “menthal healt project”... 🙀 Alles was voorhanden, electra, douches voor 1 Euro. Alles dik ok. Hoed af!!
Ongastvrije ontvangst, veel te duur voor hetgeen je krijgt... sanitair en douches verouderd. Alles, buiten de wifi, (die dan ook slecht is) moet worden betaald. Mij zien ze hier niet meer!
Prachtige plek aan het water, dicht bij de te bezoeken sittes.
We hebben deze camping vrij duur betaald, ACSI kaart telde maar als je min 3 nachten verbleef? Sanitair was volledig “uit de tijd” . Echt geen aanrader! 😟
Toffe plaats, zeer rustig, vanaf heden (1 april 2019) waren er nieuwe eigenaars. Zij waren heel vriendelijk en behulpzaam. Zij deden enorm hun best. Sanitair wat verouderd doch netjes.
Toffe en nette camperplaats. Ongelofelijke toffe eigenaar en vrouw, behulpzaam tot het uiterste. Wij komen ZEKER terug. Merci Patrick!
Zoals door vele camperaars/kampeerders reeds voor mij gezegd hebben... TOP camping, zeer mooi en superproper sanitair EN super mooie en nette camping. Soms heb ik wel spijt als ik wil reserveren dat ik moet zien dat het volzet is. 🙀 Ook super vriendelijke en behulpzame eigenaars!
Rustige, kleine, gezellige camping. Mooi en heel proper sanitair. Een aanrader!!