@PietSchollema
- 2018
Mooie ruime rustige camperplekken. Alles werkt via zelfbediening op muntjes. Vriendelijke behulpzame beheerders die ‘s avonds langs komen voor schoonmaak e.d. Afrekening van de staanplaats kan met een girokaart, Nederlandse bankkaarten werken niet. In dat geval cash in een enveloppe.
Sitecode: 91951
Eenvoudige CP rustig gelegen aan de oude Maas. De CP is eenvoudig van opzet en heeft nieuw sanitair zei het eenvoudig, klein en schoon.
we hebben drie dagen gestaan op CP De Zandberg. Een geweldige CP waar alles aanwezig is, goed georganiseerd en brand schoon. het sanitair was echt geweldig en het ontvangst hartelijk. Een fijne plek met veel rust.
mooie kleine camping dichtbij Emmen. goede uitvalsbasis voor bezoek aan Wildlands en het Bargerveen. Camping ligt aan knooppunten route. Rustige camping met goed en schoon sanitair en altijd onbeperkt warm water. pietenmarga
CP bij de wijnboer. prachtig uitzicht en mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. je kunt de wijn bij de boer proeven en kopen. vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Prijs was € 10,00 per nacht inclusief stroom en water. CP is wel wat moeilijk te vinden.
Met veel plezier hebben we gestaan op CP Ittervoort. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn voorhanden. Warm water is onbeperkt beschikbaar. Vriendelijk ontvangst en het is er rustig. Helaas ligt de CP aan een doorgaande weg, overdag druk en s’nachts valt het wel mee. kortom, een prima plek.
Sitecode: 42050
Een prachtige camperplek met ruime plaatsen,top douches. en een klein maar restaurant Je kunt fijn fietsen langs de oude Rijn en Arnhem ligt dichtbij
Geweldige cp, mooie ruime plaatsen, zeer netjes, prima sanitair en douche denk om 50 eurocent maar wisselen kan ter plekke uit een potje met 0,50€. Overnachtingen Makkelijk betalen in enveloppe. Mooie omgeving. Een dikke verdiende 9. Erg gastvrije ontvangst.