@Pieter-den-Dulk
- 2018
- Sunliving S60p
- 2018
rustige camping met hele grote plekken tot 26 juni (voorseizoen) voor een prijs van 13.70 euro exclusief elektriciteit. voor de hond werd zelfs niets in rekening gebracht. we keken eerst bij de camperplaats bij het strand, maar daar sta je hutje mutje. op deze camping zijn prima douches en in de ochtend is er brood verkrijgbaar. ca 1 km van een strand waar ook honden welkom zijn.

een prachtig aangelegde zeer ruime camperplek voor 4 campers bij een kiwi kweker. in zijn winkeltje kan je ook allerlei fruit en streekproducten kopen. fiets en wandel mogelijkheden in de omgeving.
prima, vlakke camperplek. maar, wij wisten niet dat je in Lourdes, met een hond, niet in het gebied mag komen waar de heiligdommen zijn. en dit is een vrij groot gebied!
heel mooie plek, grasveldje voor de deur. winkel helaas gesloten terwijl bordje aangeeft dat hij open moet zijn. heerlijk van het ochtend zonnetje genoten
Sitecode: 195475
Op loopafstand van en direct aan de wandelboulevard van het prachtige plaatsje. We stonden zelf op een France Passion plek, maar deze plek lag eigenlijk prachtig en is goedkoper dan de officiële parkeerterreinen, die soms nog veel verder liggen.

een mooi rustig plekje, wandelroutes staan aangegeven. plek 3 word momenteel als opslag voor bouwwerkzaamheden gebruikt, vandaar dat we plek 1 moesten delen met een andere camper. elke vrijdag is het bakkertje in het dorp geopend, verkoop van vele soorten brood en koekjes. de aanloop is er groot.
mooie camperplek aan een visvijver. parkeerplaats is gerenoveerd, je kan niet meer direct aan het gras staan of je moet een plek langs de toegangsweg nemen. wandelroutes op bord aangegeven.

prachtige plek naast een grasveld aan een riviertje. klein stukje stroomafwaarts een kleine camping, die in september al gesloten is. bij camping staat wandelinformatie. wij hebben de goed uitgezette verkorte wandeling gevolgd. door dorpje, langs velden, oude opgraving Fontaine des armois en bossen. pas wel op dat je de verkorting niet mist.
prima plekje aan het kanaal, maar wel heel dicht langs de weg (dus lawaai) en heel druk met campers. snelweg ligt blijkbaar dichtbij en veel mensen op doortocht naar het zuiden.
prima camperplek bij boerderij. we stonden er met 5 campers/caravan voor 2 dagen. een dag gefietst en een dag gekanood. helaas momenteel wel veel muggen.
Heerlijke en rustige camperplaats in de zeer ruime achtertuin van maik. Je staat op gras, de plek grenst aan het kanaal en ernaast een veld met tabaksplanten. Op het kanaal kleine bootjes en soms een cruiseschip. Prima fietsen en wandelen. Natuurgebied tussen oder en kanaal met veel vogels.
mooie plek op verhard terrein. het parkje naast de rozentuin is vrij toegankelijk. tijdens openingstijden van het park is bij het restaurant wc van buitenaf bereikbaar, trap naar beneden. rozentuin zelf is 8 euro per persoon en je moet ook voor een hond betalen.
mooie camperplaatsaan een watertje n park, helaas vol toen wij aankwamen

prima camperplek met loosmogelijkheden in een dorpje, direct naast een supermarkt
parkeerplaats ligt op de p aan de andere kant van de weg. de weg is rustig, je hebt er niet veel last van. het klooster is mooi erbuiten gratis te bezoeken. er idool een winkeltje, de non achter de kassa heeft in Maastricht gestudeerd. fietspad langs de rivier is heel mooi, maar richting zittau ga je halverwege langs een weg. we stonden gisteren met 2 campers.
mooi plekje aan een meertje. 2 parkeerterreintjes, op beiden staan campers die overnachten. klein autoluw centrum met een klein gratis toegankelijk museumpje met oude snuisterijen. helaas spreekt de Poolse man geen Duits of Engels, maar hij wil veel verhalen kwijt
leuk camperplaatsje in een rustige woonwijk, rivier bijna niet zichtbaar door de begroeiing, klein grasveldje om de camperplaats. momenteel lekker zonnig. geen voorzieningen, maar wel vuilnisbak in het speeltuintje

prima plekje naast een betaald groot natuurzwembad. bad zuivert water door kiezels en water word door de zon verwarmd. in de buurt leuk gewandeld, ook langs een ijskoud kneipbad, waar je in kan lopen. we stonden met 5 campers, heel rustig .

Lokatie klopt niet. Hou aan 46.0058 12.0903. maar verder, super plek. mooi uitzicht, leuke wandel mogelijkheden.
prima plekje bij sportveld. wij pasten met 6 meter net in een parkeervak. langs rustige weg, volop wandelmogelijkheden.

voor ons superhandig, we konden gratis lossen. anderen zeggen dat 1e 20 min gratis zijn, maar wij hebben even buiten het terrein geparkeerd en zijn lopend het toilet gaan legen.
loosplek prima bereikbaar, werkzaamheden zijn naast het parkeerterrein. er komt echter geen water uit om wc cassette te spoelen.

prima loosplek voor toilet en afvalwater. tevens kijk je water te kunnen kopen. wij hebben alleen het toilet geleegd.

super camperplaats met hele ruime plaatsen. plek 10 euro, stroom afhankelijk van verbruik, voor ons 3 euro. gezellig, langs een rustige weg. vlakbij militair vliegveld met af en toe een opstijgende straaljager. je kan ook wandelen/fietsen naar begin van landingsbaan, om beter zicht te hebben. mooie wandel en fietsomgeving.
heerlijk rustige camperplek. enige wegwerkzaamheden bij de achterste ruime plekken. maar ze beginnen pas laat en maken niet veel lawaai. verder, gemoedelijk plaatsje met een leuk centrum. we gaan langs de Diemel fietsen.
prima plekje voor de nacht, aan 1 kant veel groen en aan de andere kant op ruime afstand van de weg. 3 plekjes voor grotere campers en <6 meter past prima in de autovakken. binnenstad vond ik tegenvallen, maar groene parkjes lang de rivier zijn heerlijk.

mooie camperplek, naast natuurzwembad. op loopafstand, een skulpturenweide (houtsnijwerk). veel wandelmogelijkheden in het bos. let op, sanistation kan geen acties tegelijk doen.
mooi plekje met ver uitzicht naast de waterburcht. vlak naast de elbe fietsroute, maar ook een startpunt van de flamingradweg, dus veel fietsers passeren. boekjes van elberadweg en flamingradweg gratis verkrijgbaar bij het naastgelegen restaurant. wij hebben de groene wandeltocht (achterkant fietserbord) gelopen, maar verdwaalden in de velden.

mooie, rustige plek naast de brandweerkazerne en vlakbij een buitenzwembad. grote speeltuin, meerdere toiletten en heel veel wandelmogelijkheden. wij zijn naar de top van de grote knollen gewandeld (rondje 11 km). hier is een restaurant (ma gesloten) en er staat een 20 meter hoge toren met prachtig uitzicht over de bergen.

een prachtige camperplaats met hele grote gras plekken (100 m2) met uitzicht op een ooievaarsnest met 4 kleintjes. stroom 2.50. maar als je toilet/douche nodig hebt, dan wel 10 euro extra. fietsroutes vlakbij, wij hebben de Wilders Westfalen gefietst, 51 km en eventueel in te korten.
op zich een mooie plek bij een mooi plaatsje. maar harde muziek tot half 2 in de nacht en de volgende ochtend werden we ingeparkeerd door de regionale jeugd brandweer. dus niet handig op vrijdag of zaterdag.
mooie camperplek in de buurt van de hangbrug over de rivier de sieg. leuk fietspad langs de sieg en ook de np1 wandelroute is een aanrader. plaatsje heeft ook een gezellig centrum.

camperplaats aan rand van plaats met elektriciteit. de 1e avond stonden we met 3 campers, de 2e alleen. mooie omgeving om te wandelen en fietsen (selz randweg en obst radweg) langs de selz hoef je met de fiets weinig te klimmen. langs de route ook oplaadstations voor Ebike
een prachtig plekje aan het water, tussen de bomen. eigenaar komt 15 euro in de avond ophalen. klein kiezelstrand en steigertje. vanaf doorgaande weg, grindpad oprijden en op het einde bij de grinthopen naar links.
mooi plekje bij grotten. in hoogseizoen toegang 13 euro pp en daarvoor mag je dan ook max 2 nachten blijven staan. ook mooie wandeling uitgezet. wij stonden met 6 campers. coördinaten klopten niet, N44.6427 E15.3637.

superplies om salzburg te bezoeken. direct na aankomst bij parkeerautomaat je kaartje in een p&r veranderen, je betaald dan gelijk (nu slechts 5 euro) en je hebt behalve de overnachting ook gratis openbaar vervoer naar het oude centrum. hond kan ook mee, met muilkorf.

mooie plek, de wandelroute van 6 km door bos en langs korenvelden is ook leuk. toilet, buiten bij restaurant, overdag open.
mooie plek langs de greenway. we stonden er met 2 campers. wij zijn de volgende dag naar mullingar gaan fietsen. heerlijk ge-asfalteerde pad, eventueel kan je net voor mullingar ook nog aansluiten op het fietspad langs het kanaal. ook heerlijk geluncht bij Jacks stop. let op, maar tot half 6 open en niet alle dagen geopend.

heerlijke plek aan de kade van de Shannon met uitzicht op de oude brug. mooi schoon toiletgebouw, douches alleen met waterwayscard.
heerlijk rustige plek, we waren de enige camper. we zijn doorgereden naar de achterste plek bij de schommels.

heerlijke plek, met zelfs een vuilnisbak! wij hadden het geluk dat Anthony langs kwam om te vragen of we een rondleiding bij de abdij wilde. deze ligt aan de overkant van het water. we hebben genoten van zijn amusante en informatieve tour. dit voor een vrijwillige bijdrage.

links, aan het begin van het weggetje is ook een verhard terrein, hierop hebben wij overnacht met 7 campers. mooi strand
mooie camperplek voor de nacht lekker rustig wc overdag tegebruiken heerlijke fish and chips een aanrader zeer mooie uitzichten

enige parkeerterrein verder van de doorgaande weg. samen met andere camper, rustige overnachting. geen indicatie dat je niet zou mogen overnachten. mooie wandeling langs waterval. maak foto van plattegrond, want niet alle aanwijsbordjes staan er.

heerlijk geslapen. je hoort de weg aan de andere kant van het water wel, maar het valt mee. in de ochtend is, nu op een zondag, een groot deel van de parkeervakken gevuld. Mensen die hun hond uit laten, gaan hard lopen, roeien of fietsen. de marina market van gisteren was een aanrader om te gaan eten. we willen vandaag nog een stukje langs het kasteel gaan fietsen.

mooie camperplaats met veel gras, plek voor camper wel verhard. nette voorzieningen. wij zijn door het dorpje naar het strand gefietst, daar loopt een mooi pad langs de kust, tussen de groeve en de kust, ook een heel mooi zandstrandje. maar pad is wel heen en terug, dus geen rondje zoals wij dachten.

mooi geasfalteerd parkeerterrein met grote boomstammen als afrastering van de plekken. wij hebben de aan de andere kant gelegen berg beklommen. nog een stukje verder lopen en je ziet het hart van Ierland, een hartvormig meertje. er waren veel mensen die dit meer wilde zien. we stonden de 1e nacht met 4 campers en de 2e nacht alleen.
een mooie plek aan de rivier. jammer dat niet alle campers links gaan staan, je uitzicht ben je dus snel kwijt. maar ook geen paraglider gezien. in de nacht de lawaaiigste plek van onze vakantie, maar waarschijnlijk komt dit vanwege de tijdelijke brug. mooi wandelpad langs lus vd rivier.
niet gevonden
prima klein camperplaatsje. stroompunt 4 werkte bij ons niet. we hebben stroom met een andere camper gedeeld. wandeling naar oude centrum en slot, de moeite waard. toren beklimmen 50 cent, museum 2.50.
parkeerplaats naast rustige weg aan een meer. wandelpaden in de buurt bij historische lokatie. wij hebben leuk gekanood.

grasveld bij parkeerplaats. je kan naar het strandje lopen. mooie wandelroutes, die duidelijk uitgezet zijn. aan de steiger liggen veel bootjes. wij stonden met 7 busjes.

mooie overnachtingsmogelijkheid met 3 vuurplaatsen, hout en overdekte picknicktafels. goed wandelen
eenvoudige parkeerplaats met dixi en afvalbakken. daar je in het natuurpark niet mag overnachten is deze plaats heel handig. vanaf parkeerplaats in het park, landinwaarts 1e links zijn we naar de kunstwerken van ladonia gelopen. leuk om te zien

tegen de avond, voldoende plaats. maar wel erg druk. we zijn alle trappen opgelopen. helaas mochten de honden namelijk niet met het treintje mee. en daarna zijn we toch verder gereden
prachtige hele grote plekken met gras voor zelfvoorzienende campers. een paar elektriciteitsrekening. mooie kasteel ruïne op 4 km afstand. vandaar prachtige wandeltocht van 6 km gedaan langs oude leisteen dorpjes.
nette camperplek. door boompjes en houte hekje afgesloten van de camperplek. nette loosmogelijkheden met automatische doorspoel. bij natuurgebied met wandelmogelijkheden, wel redelijk klimmen.

prima voor vuilwater, chemisch toilet en vers water. vlak in de buurt ook een parkeerplaats waar overnacht kan worden. bordje tentje verboden, maar parkeren , dus camper ook toegestaan voor 24 uur (volgens onze Zweedse medekampeerders). uitzicht op meer, we stonden met meer dan 10 campers.
rustige plaats met uitzicht op klein strandje. in de buurt een indrukwekkende waterval (als de toegang openstaat). ook een museum met ijzergeschiedenis. voor 50 kronen toegang in modellen deel, de echte oude fabriek en de brandweer. met audiogids in Engels. supermarkt op fietsafstand
prachtige plek aan strandje. rechts van parkeerplaats is een mooie plek voor campers, verder naar links staan ook campers in het bos. camperplaats is inmiddels gratis, ook geen elektriciteit meer. water blijft ondiep. helaas honden niet welkom in water en zonneweide
prachtig! camperplekjes vlak naast elkaar, maar achter camper kan je lekker zitten. sluizen oud en nieuw, heel mooi om te zien hoe een zeeschip net past. in natuurgebied heerlijk lopen en indrukwekkend uitkijkpunt. mooie oude waterkrachtcentrale in de buurt

rustige camping in leuk fietsgebied. ook een lekkere overdekte ruimte met houtkacheltje. heerlijk in deze herfstmaanden. tarief in sept en okt goedkoper, 17.60 euro en met asci kaart nog 0.50 minder.
groot parkeerterrein. mooie fietstocht gemaakt in de bosrijke omgeving. aan de rand van het plaatsje is ook een leuk losloop gebied voor honden. daar ook aangelijnd een leuk uitgezet rondje gelopen (4.7 km)

leuke kleine camping.we zijn naar een bergtop in de buurt gewandeld en hebben ons ook lekker laten afdrijven op het riviertje van de ene kant van de camping naar de andere. ook super handig een supermarkt op loopafstand.
mooie plek vlak bij stuwmeer. je kan ook zwemmen. aan andere kant van de dam leuke wandelpaden.

mooie plek aan picknikterrein en water.

op groot kaal parkeerterrein, maar wel op loopafstand van centrum stad (links) en broodjes bij Lidl (rechts). verder mooi wandelpad van 6 km door Wetlands.
Top locatie kom hier zeker terug
Mooie rustige stop. Naar top gewandeld. Gratis
parkeerplaats in natuurgebied. lekker rustig gestaan, samen met andere campers. mooi uitzicht, schapen lopen vrij rond.
parkeerplaats, net in leuk plaatsje. wij stonden gratis en lekker rustig. vanaf 6 uur en zondag gratis. gezellig plaatsje, zelfs op zondag.