@Pieter57
Zeer vriendelijke ontvangst. De plekken zijn groot en privé. Sanitair zeer schoon. Het aanbieden van streekproducten in het gezellige Kuijerhuis is een mooie toevoeging. Een kleine en gezellige camping in een prachtig gebied om te wandelen en fietsen. Een absolute aanrader!
Een nacht gestaan. Vriendelijke ontvangst. Redelijke prijs. Splinter nieuw sanitair. Mooie, grote plaatsen. Veel Nederlanders op doorreis. Leuk ( en lekker) restaurant op de camping. Zeker een aanrader!
Zeer charmante camping. Zeer vriendelijk ontvangen. Zonder reservering toch een mooie plek gekregen. Schoon sanitair, goede plek met stroom. We hadden pech met de camper, maar een wat langer verblijf was geen probleem. Zeker een bezoek waard.
Ontvangst: vriendelijk, na 20 minuten in de brandende zon te hebben moeten wachten. Plek; zeer groot (zoals beloofd). Afstand naar sanitair erg fors ( 8 min lopen). WiFi ( met voucher) waardeloos; geen ontvangst! Entourage prima; mooie omgeving, meer om te zwemmen. Sanitair overigens perfect schoon. “ winkeltje” : 6 flesjes water ad € 6,90 ( supermarkt 18 flesjes € 2,75)!!! Leuk pizzeria op het park!
ontvangst: merkwaardig; eigenaar gaat gewoon door met z’n werk terwijl de formulieren worden ingevuld. Summiere info; zoek maar een plek! Matig onderhouden. Plekken voldoende groot. WiFi waardeloos! Alleen een hot spot bij de receptie. Sanitair gedateerd, maar keurig en schoon. Klein terras met kleine kaart ( pizza’s en ijs). Gezien het gebied een paradijs voor vogelaars. Met wat meer zorg en toewijding is er meer potentie!
Zeer vriendelijke ontvangst. Alles prima geregeld; grote plek, water, elektriciteit, super mooi en schoon sanitair. Mooie omgeving. Aanrader!
Prachtige locatie met dito plek. Zeer vriendelijke ontvangst door eigenaar. Zelf plek uit mogen zoeken. Fantastisch fietsen en wandelen. Sanitair enigszins gedateerd, maar keurig schoon. Komen hier zeker nog een keer terug! Aanrader!
Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plek. Schoon en modern sanitair. Mooie omgeving. Aanrader. 1 punt van aandacht: WiFi signaal is achter op de camping zeer matig buiten en onbereikbaar binnen.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Aangekomen op de aangewezen plaats, liepen we vast ivm de enorme regenval van eerder. Geen probleem; tractor gehaald en hup…… weer op het droge. Andere plaats gezocht; super plekje! Meer dan gezellig terrasje met snel bediend personeel en lekker eten. Sanitair zoals het hoort; modern en schoon ( misschien iets te weinig douches). Komen hier zeker terug. Tip: misschien nog een watertappunt op de camping?
Helaas, geen eigenaar gezien. Zoek het maar uit! Plek naast ons met grote caravan en auto; wij maar zeer beperkte plek. Sanitair schoon, maar zeer veroudert. De Rijksweg is nadrukkelijk hoorbaar en aanwezig. Omgeving wonderschoon en zeker nog een bezoek waard; maar dan niet op deze camping.
Een prachtige minicamping. Ruime plekken, schitterend sanitair en zeer vriendelijke eigenaren; en dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Wat ons betreft een absolute aanrader en....wij komen hier terug. Ps: de aalbessen waren heerlijk.
Een leuke camping voor jong en oud, midden in de Ardennen aan de Semois. Veel te doen op het gebied van outdoor activiteiten. Misschien moet de eigenaar zich bij iedere nieuwe klant realiseren dat deze zijn camping heeft uitgezocht en dan ook vriendelijk te woord staat. Sanitair schoon, maar wellicht wat weinig voor het aantal bezoekers. Al met al een fijn verblijf.
Schitterende camperplaats. Ontvangst door eigenaar met zeer uitgebreide uitleg over de omgeving. Super schoon sanitair, mogelijkheid voor broodjes service en prima plekken. Een absolute aanrader voor iedere camperaar die Zeeuws Vlaanderen wil ontdekken!
Redelijke ontvangst die geen vervolg kreeg. Sanitair wel schoon, maar veel te weinig; 2 douches en 2 toiletten voor tenminste 40 bezette plekken ( vanwege de Alkmaarse 4 daagse). Ongezellige plekken ; gelukkig gezellige buren. Winkels ver weg. Al met al; wat mij betreft geen aanrader. Duur voor wat je krijgt en WiFi moet je kopen, is niet stabiel.
Zeer hartelijke ontvangst. Mooie, ruime plek. Uitstekend sanitair. Een parel in het Drentse land. Super gewoon!
Vriendelijk, behulpzaam, schoon; dit zijn 3 eigenschappen die de eigenaren van deze camping verdienen. Alles voor de gast; want dat ben je. Grote plekke, super sanitair en vriendelijke ontvangst zijn de peilers van deze camping. Een echte aanrader!!
Mooie parkachtige camping met grote plaatsen. Elektriciteit zover weg dat je tenminste 25 meter snoer nodig hebt (en dat had ik niet en de eigenaar ook niet!). Water halen op 10 tallen meters afstand ( zeer onhandig ). Pretendeert een top camping te zijn, maar verre van dat!! Ook het geluid van de snelweg is zeer nadrukkelijk aanwezig en erg irritant. Al met al; veel te duur (€158,00 voor 5 nachten
Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie, ruime plek. Sanitair eenvoudig, maar voldoende en zeer schoon. Een plek om zeker naar terug te keren. Aanrader voor iedereen die aan of vlakbij de Moezel wil verblijven.