@PieterJanRodericks

Sitecode: 20657

Prima plek, (snachts veel geluid, maar wat verwacht je in een stad). Prijzen zoals hier vermeld kloppen niet (meer). Plaats: €17,50 stroom€2,50 per dag. Als het kantoortje open is kan je bij de eigenaar betalen, anders via qr code op de deur. Je kunt de werf alleen betreden tijdens openingstijden ivm het hek daarna heb je de code nodig. Let op: er is geen mogelijkheid om het chemische toilet te legen.

Mooie plek, helaas enorm druk met mooi weer, in het weekend en vakanties). De reden dat deze plek gesloten wordt is dat de camperaars die er niet terecht kunnen op de voorgelegen parkeerplaats gaan staan en gaan kamperen (hele campingsets worden uitgepakt incl kooktoestel). Op een plek waar normaal 8 of 9 autos kunnen staan, staan nu 3 campers dwars geparkeerd. Jammer dat deze mensen het voor anderen verpesten en dat deze plek gesloten wordt.

Heerlijk rustige, gratis plek!Geen voorzieningen. Aardige eigenaren. Volgens eigenaar veel mountainbike&wandel mogelijkheden en een meer vlakbij. Dat het betaald is, zoals in een eerdere review wordt gezegd klopt niet, we hebben het nagevraagd bij de eigenaar en het is gratis. De weg erheen is een goede grindweg, voldoende uitwijkmogelijkheden om tegemoetkomend verkeer te laten passeren. Een aanrader, we waren graag nog een nachtje gebleven!!

Super service van de eilandbewoners dat je hier gratis je water bij kunt vullen, naar het toilet kunt en grijs water kunt lozen. Er wordt gevraagd hier niet te overnachten maar op de oude landingsbaan 0.5km hiervandaan. De parkeerplaats is bedoeld voor bewoners en gehandicapten. Je mag hier wel met een tent kamperen.

Niet voor grote campers, steil en smal grindpad omlaag. Geen voorzieningen.