@Pietje66
Hier mag niet meer overnacht worden. Op 50 m vandaan is een kleine camperplaats met alle faciliteiten voor 3 mobilhomes.
Stonden hier 4 nachten om de omgeving met de fiets te verkennen. Vriendelijke ontvangst. Met de bus in 10 minuten in het hartje van Rotterdam.
Hier heeft iemand met verstand van zaken een fantastisch mooie camperplaats aangelegd. Goede wandel- en fietsmogelijkheden; talrijke cafés, restaurants en ijsboerderijen in omstreek. Bezoek aan Ieper, Poperinge en Watou zijn de moeite!
Sitecode: 19319
Super mooie plaats met alle voorzieningen! talloze wandel-, fiets- en zwemmogelijkheden!!
Wij waren hier het eerste weekend naar de lock down. Desondanks het behoorlijk vol stond, konden wij van de rust genieten. Eigenaar zorgde ‘s morgens voor verse pistolets. Zalig fietsen in de Westhoek. Een aanrader!
Wij verbleven op deze rustige camping 3 nachten begin september. Proper en ruime sanitair! Super vriendelijke ontvangst! Perfecte plaats om Texel met de fiets te verkennen. Wij komen hier graag nog eens terug!