@Pillepampelbus
Prachtig vormgegeven ruimte, met inventaris uit het magazijn van Fischer, zeer mooi gebruikt. De plaats is echter een beetje duur. De ruimte voor campers is nogal saai, de exploitant geeft waarschijnlijk de voorkeur aan alternatieve campers.
Een hele leuke camping. De gastheren zijn erg vriendelijk en voorkomend. We hadden een parkeerplaats direct aan het water en eind mei was het gemakkelijk om te gaan zwemmen. Ook de langdurig kampeerders waren erg vriendelijk. Het sanitair is ouder en superschoon. Al met al een zeer aangenaam verblijf, zeker een aanrader.
Ik dacht er eigenlijk aan om maar 1 ster te geven, zodat alle kampeerders elkaar hier niet ineens tegenkomen ;-) Het is een van de mooiste plekken nadat we vanuit Oostenrijk, Italië en Zwitserland onze weg hierheen vonden. Een heel onconventionele plek, met veel mooie en liefdevol ingerichte plekken. Direct aan de Werra en het prachtige stadje Altenburschla. We hebben ongeveer 1000 redenen om terug te komen.
Zeer fijne ontvangst, groot plein met veel appelbomen en een zeer rustige ligging. Een heerlijke plek voor een kort of lang verblijf
Toen ik de recensies las, stonden ze waarschijnlijk op een andere camping. De sanitaire voorzieningen waren in Italië niet bovengemiddeld. Warm water was alleen verkrijgbaar met munten en de douches zijn enkele jaren geleden gebouwd. Het personeel was erg vriendelijk.
Dit was een van de mooiste plekken die we in Italië bezochten. De exploitanten van de plaats waren erg vriendelijk. We hadden een vrije keuze van plaatsen nadat de exploitant de plaats aan ons had voorgesteld. De omgeving is ontzettend mooi, wij komen graag terug
Zeer ruime plaatsen, zeer goed uitgerust sanitair, zeer goed onderhouden en zeer netjes. Maar saai, geschikt voor rust. Gastvrouw is niet zo vriendelijk maar draaglijk. Conclusie: oh, beter niet nog een keer.
Zeer aardige ontvangst en service, zeer goed sanitair en goed restaurant. Al met al erg knap. Direct gelegen aan een vijver met veel recreatiemogelijkheden.