@Pilot340
- 1999
De plaatsen zijn voldoende groot, goed uitgerust en het sanitair is schoon. Wat wel vervelend was, waren de auto's die op de parkeerplaats geparkeerd stonden. Parkeren is mogelijk aan de rand of buiten het terrein. Bovendien zien de vele waslijnen er erg lelijk uit. Er zijn ook veel kook- en opslagtenten. De beheerder van de site zou daar voor meer orde kunnen zorgen.
er zijn geen vuilnisbakken meer. Op de stortplaats wordt het afval losjes opgestapeld. Gevaar voor ongedierte. Water innemen en afvalwater afvoeren is een verplichting. Toch hoop ik dat de plek nog bestaat.
Plaats zeer goed en ruim. Alles heel schoon. Minpunten voor de waslijnen tussen de prachtige palmbomen. Geen mooi gezicht!!! Een droogrek zou nuttig zijn. Sommige buien zijn erg ver weg. Geen fietspad naar de stad.
Plaats gunstig gelegen ten opzichte van Málaga. Zeer luid 's nachts in de laatste rij van de straat. Helaas moet je 3 nachten reserveren, 2 is voldoende. Sanitair is in orde, afvoeren zijn ook goed. 22€ voor één nacht.
Standaardplaats relatief klein en onverzorgd. Het wordt niet geharkt en schoongemaakt na het verlaten van de plaats. Geen water in de buurt van de plaats. Je staat heel dichtbij. Sanitair zeer goed, strand goed en strak. We betaalden 52 € voor 2 personen. Te veel voor deze plek.
De parkeerplaats is erg handig ten opzichte van het strand en het centrum. De plaatsen zijn van verschillende grootte en liggen gedeeltelijk onder hoge bomen, let op geen satellietontvangst en dus weinig zon (koel). Soms zijn ook plaatsen gereserveerd (ondoorzichtig), wat eigenlijk niet zou moeten zijn. Nepotisme!! Maar het moet gaan volgens het motto: wie het eerst komt, het eerst maalt.
Zeer mooie faciliteit, erg rustig. Sanitaire voorzieningen zijn geweldig. Alleen rotsachtig strand, een beetje moeilijk om in het water te komen. Niet alle plaatsen zijn geschikt voor SAt-ontvangst. Plaats is te duur.
Leuke plek, sanitaire voorzieningen goed, helaas zijn de douches zwak, het water loopt schaars. Pakketten zijn heel anders. Een nadeel is ook dat u alleen de categorie kunt reserveren en niet het nummer van het pakket. Volgens welk systeem de pakketten worden toegekend, is ondoorzichtig. Kiezelstrand is erg klein. Strandstoelen moeten extra geboekt worden.
Geen parkeerruimte meer, alleen V / E mogelijk