@PoppeBoer
- 2005
super leuke plaats , de camping is eigenlijk een “wintercamping” alles aanwezig sauna douches grote keuken TV invalide douche. betalen in de supermarkt voor bij de weg. Kr375,- en daar zit alles bij in.

Geweldige camperplaats met supervriendelijke eigenaars. Een lekker bakje salade uit het naburige Losser als welkomst presentje voor iedere gast. Verder is het ook een rustpunt voor fietsers. Binnen kun je van een kopje koffie met appelgebak of een ijsje kopen. Voor fietsreperaties is er een uitgebreid assortiment voor handen. Je kunt hier fietsen huren en ook een auto als je wilt. Kortom een echte AANRADER!!

onze vaste stop op heenreis en terugreis naar Zweden en Noorwegen. Prima voorzieningen en lekker eten in het restaurant.En zeer vriendelijke mensen.

Sitecode: 81992
wat een pracht plekje is dit der is een toilet en je hebt stroom voor de prijs van €10,- wasmachine en de droger kunnen gebruikt worden voor elk €3,- dus voor €6,- heeft moeder de vrouw de was weer keurig schoon, er kan via een app betaald worden of cash in een enveloppe. dit is zeker een TopPlatz en we komen graag weer terug.

rustige plaats voor de prijs van €20,- het uitzicht is gratis , zeer vriendelijk ontvangst door Øwe, eieren hier te koop , als het huisje niet verhuurd was hadden we daar kunnen douchen . tis echt een zeer rustige plaats voor mensen die ff tot rust willen komen.

prachtige Camping het mooie grasveld iets glooiend, ook kan er een bezoek gebracht worden aan de kalkgroeve, veel speeltoestellen voor de kleinere jeugd, het toilet gebouw is iets gedateerd maar is super schoon en douches hebben een enorme waterdruk, wel 5 Sek daarvoor betalen. wij zouden 1 nacht blijven maar het werden er twee. Elke woensdag van 16:00 uur tot 20:00 uur is een samenkomst van bezitters van oude auto’s en motoren.

pracht plaats aan voormalige bootkade zeer vriendelijke meneer die alle tijd neemt om je alles uit te leggen na betaling van 210Sek krijg je ook de code voor het toilet en de douche, ook fietsen zijn hier te huur zodat je evt op de fiets naar Lange Erik kan om deze te bezichtigen, toilet kan vooraan bij de ingang geleegd worden waar ook de containers staan voor je afval

zeer nette camperplaats, er is plaats voor 20Campers. Betalen via QR Code waarna je de code van het servicegedeelte wordt toegestuurd, zeer net toilet en douche.

stadscamping gerund door vrijwilligers, het service gebouw ziet er prima uit (zie foto’s) ook kun je zwemmen in het meer supermarkten op loopafstand zonder stroom 250Sek met stroom 300Sek

camperplaats , €17,- euro of 170Kr voor deze prijs zit alles erbij. Het service huis is eenvoudig maar netjes ook is er de mogelijkheid om je camper te wassen.

de prijs van 300 sek klopt bij lange na niet. Wij moesten 440sek betalen. Ook werken beide kortingskaarten niet. Dus een echte tegenvaller.

wat een geweldige mooie plaats is dit. Super de lux toilet gebouw. Ontbijtbuffet bij voldoende opgave. En met midsummer ‘‘s avonds lopend buffet .
prima plek met een uitstekend restaurant. goed onderhouden campingterrein. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. En vriendelijke eigenaren, en een prachtig uitzicht over het water.

een hele mooie camping. wij staan hier 2 dagen en de derde dag gratis met de camping key Europe. sanitaire voorzieningen keurig en schoon. Alle Camperplaatsen met houten vlonder en picknicktafel, stroom en watervoorziening. Alles bij elkaar een top plaats.

Aan de rand van de Limburgse plaats Ell ligt Landgoed Lemmenhof waar het goed vertoeven is. voor de kids is er een speeltuin met een echte kabel baan. grote afgebakende plaatsen met stroom en eigen water tappunt.Het dorp heeft een goed restaurant en een zeer goede slager en bakker(vlaaien zijn heerlijk) ook is er een kleine Spar supermarkt. prachtige start om een fietstocht te maken (knooppunt start naast de camping) sanitair is dik in orde.
wij vinden dit een prima camping €26,12 all inclusief zelfs de wasmachine zit bij deze prijs inbegrepen.

Prima plaats om als door reis te dienen van en naar Scandinavië. In het restaurant kun je goed eten.
Rustige gedateerde camping vriendelijk ontvangst je krijgt 60plus korting,
Vandaag hier geweest maar is al twee jaar gesloten
Prima camping voor 150Kr wasmachine + droger gebruik kost 50Kr de camping heeft vroeger dienstgedaan als school en gymlokaal deze elementen komen terug in het huidige gebouw. Ook is er een fitnessruimte waar je gratis gebruik van kan maken. Wij komen hier graag terug