@Possl-600L
- 2021
Prima plek om te overnachten, dichtbij Figueres. Karel en Sem zijn het nog aan het opbouwen maar als je geen toilet of douche nodig hebt, is het er prima en veilig. Voor ons was het erg fijn dat Karel zo technisch is; we hadden problemen met onze waterdruk en hij heeft alles gecheckt, een nieuwe pomp gekocht en gezorgd dat alles weer goed werkt. We kunnen nu met een gerust hart verder met onze vakantie. Nogmaals dank! We komen zeker nog eens aan!
Op zich zou dit een fijne camping kunnen zijn, echter de WC’s en douches zijn al dagenlang niet schoon gemaakt en ronduit smerig. En de mensen van de vaste plaatsen laten hun honden hier uit en ruimen de poep niet op. Niet aan te bevelen als overnachtingsplek.
Sitecode: 81961
Prima camping en aardige ontvangst en behulpzame beheerder. hij laat je een plek uitzoeken en denkt mee. WiFi bij het terras. de prijs is overigens 30 euro voor twee personen inclusief elektriciteit.
Sitecode: 20532
dit is een prettige camping met prima voorzieningen en een hele hartelijke beheerder. prachtige uitzichten en, in tegenstelling voor vele andere campings, veel minder vaste gasten waardoor je je welkom voelt. echt een relaxte sfeer. zeker een aanrader!
Een hele leuke camping in een prachtig gebied. Let op: bij aankomst bij ons stond er al op de borden onderweg “vol”, Echter bij aankomst bleek er plek genoeg te zijn. We hebben hier enorm genoten, het is vlakbij de zee en je kunt gratis gebruik maken van een afwasmachine, oven en magnetron. Het sanitair is super schoon. En niet te vergeten een heel leuk plaatje met een prachtige wandeling onder de Kungsklyftan.