@Postmacamp
- 2010
- Sun Living Lido Anders
- 2014
mooie locatie als uitvalsbasis naar Leeuwarden. Ideaal voor fietsers. Vriendelijk personeel. En je kunt er heerlijk eten! Een aanrader.
ideaal voor op doorreis naar of van Italië. Vrije keuze voor plaats. Inchecken via qr code. Geen voorzieningen, op loopafstand centrum en supermarkt ( met toilet ).
als je van een kneuterige camping houdt waarbij de gastvrouw je al rokend begroet en waar je voor een nachtje niet meer betaald dan 12 euro inclusief stroom, (speciaal voor park for night klanten....) dan zit je hier goed. Gratis internet en een douche muntje voor een euro voor 5 minuten warm water. Oh ja honden zijn gratis of je nu 1 of 5 honden bij je hebt. Prachtig wandel gebied dus kortom een top plek!
prachtige locatie, dichtbij stadscentrum.
We waren hier een lang weekend voor het concert van Bruce Springsteen in de Goffert. Keurig sanitair,mooie ruime plaatsen en een prachtige omgeving.
Mooie rustige ruime camperplaats. Je loopt zo het bos in voor prachtige wandelroutes. Geen gebruik gemaakt van stroom of andere faciliteiten.
Schitterende camperplaats op de top van de berg onder de naaldbomen met een prachtig uitzicht. Water aanwezig en toilet voor het legen van het chemisch toilet. Zeer de moeite waard!
Camperplaats tussen de notenbomen. Midden in een rustig dorpje vlak aan de A10. Super stil op een kraaiende haan na en een paar kalkoenen. Geen stroom en afvalwater mogelijkheden.
Prachtige camping aan de rand van het bos. Ontvangst vriendelijk en gastvrij. Sanitair redelijk. Ideaal voor wandelaars en honden.
Vlak bij het centrum van Sneek. Nette plaatsen. Camperplaats wel wat aan de krappe kant. Sanitair schoon te 'n netjes.
Vlak aan de A20. Gemoedelijke sfeer. Aardige man aan de receptie. Sanitair verouderd maar schoon en voldoet. Verwacht geen luxe maar wel natuur.
Prima plaats om te overnachten. Toen wij er waren stonden we met 5 campers. Plek zat. Ook in de buurt een prachtig wandelpad met kunst. Volg de blauwe pijlen.
Na de overstromingen snel weer opgestart. Super vriendelijke ontvangst. Prachtige ruime plaatsen aan de rivier. Nieuw en schoon sanitair. Een aanrader.