@Praithel
supermooie camperplaats, alleen jammer dat electriciteit mee in prijs geteld wordt en niet goed werkt , bij meerdere campers meer uitgelezen als gewerkt. , eigenaars enkel gezien bij stroom panne maar hebben zich nog niet eens voorgesteld.vind dit zeer jammer, want omgeving en cp suppermooi
mooie,nette camperplaats, van hieruit veel wandel en fiets mogelijkheden.zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars,mooi en net sanitair.
topplaats alles erop en eraan
Sitecode: 22005
goed onderhouden en kindvriendelijke camping.vriendelijke uitbaters.sanitair zeer proper 0,50 € voor een lekkere warme douche.mooie fiets en wandel omgeving.
hele mooie ligging om wandelend de stad te bezoeken. wel jammer dat het sanitair, wc lozen,water tap niet werk in febr en maart(staat netjes op de website)en toch de volle prijs geteld wordt voor een overnachting nl 25€ .(2pers).
het is een gewone parking ,maar er is stroom em water aanwezig,je hoeft de weg maar over te steken en je loopt zo richting het lac waar je heerlijk kan zwemmen,ook genoeg restaurants in de onmiddellijke omgeving waar je goed kan eten. goed voor 1 nacht.
wij stonden hier 1 nacht ,een echte door rij camping, auto met caravans waren in grote aantallen aanwezig .campers waren in de minderheid😁.sanitair mocht wat zuiverder zijn .voor 1 nacht oke maar niet langer. je kon er ook wat eten vanaf 18u30 .
Fijne plek om de stad te bezoeken,mooi om te wandelen rondom de haven. sanitair niet zo geweldig ,geen gebruik van gemaakt, stonk er erg. vriendelijke havenmeester die fijne uitleg gaf over de stad.
super camperplaats met toffe,vriendelijke uitbaters., famiale sfeer ideale locatie voor fietstochten en wandeltochten. aanrader voor iedereen. dikke duim voor deze camperplaats.
Fijne camperplaats met alle voorzieningen,toilet en douche verwarmd. hartelijke ontvangst door de gastvrouw. fijne plek om diverse wandelingen te ondernemen.
wij verbleven op de camperplaats ,15€ .stroom te betalen naar gebruik aan stroompaal.we maakten gebruik van het sauna gebeuren(10€p/pers).we waren hier alleen aanwezig en hebben genoten van deze kleine oase van rust.de camping is heel mooi en verzorgd. bediening van de receptie en restaurant zijn erg vriendelijk. Zeker een aanrader.
we zijn nu ook deze plaats,de voormalige camping is gesloten.De camperplaats nog niet in werking.we mogen nu gratis staan tot de slagboom geïnstalleerd is.geen sanitaire voorzieningen en geen water ,je kan niet lozen (wc of afvalwater) .stranden hier verschillende caravans die niet weten dat de voormalige camping dicht is.
super mooie verzorgde camping,met ruime plaatsen waarvan vele met een verharde ondergrond met grasstrook ernaast.Wij stonden hier 1 nacht om Rennes te bezoeken,dit deden we op de fiets wat goed ging.we kregen een plannetje mee van de receptie. Een aanrader.
Topplaats, vriendelijke uitbater en mooie wandel-fietsroute, voor 15 euro incl electriciteit supergoed.
Mooie camperplaats aan het water, zeker bij warm weer zalig om in te zwemmen. Het eerste stukje zitten wat grassen maar eens je dat voorbij bent mooi helder water. Gratis waterfietsen. Sanitair zeer netjes, het word steeds gepoetst. Wij zijn er nu voor de 2e keer en zullen nog vaak terug komen. Eigenaar heel vriendelijk en behulpzaam. Tegen volg jaar zal het nog mooier gaan zijn.
3 nov hier aangekomen, mooi plekje gekregen van vriendelijke havenmeester bij 't sanitair. De stad bezocht. Supper plekje met mooi uitzicht op de haven. Lekker rustig, proper sanitair met warme douche. Hier komen we zeker terug