@Puchplaza
- 2009
Sitecode: 92088
We hebben hier super mooi gestaan. Heerlijk op t boerenland en veel gefietst in de mooie omgeving. Er is veel informatie aanwezig in een map die je weer terug breng als je weg gaat. Wat n vriendelijke mensen we kregen nog heerlijke peren en mandarijntjes mee
gesloten 🥲
Super mooie en verzorgde camping Super WiFi Heerlijk zwembad. Op de fiets naar kasteel en stad is vlakbij.
zeer aardige eigenaar basic camping schoon sanitair super goede WiFi op de fiets naar t centrum met gezellige terrasjes en restaurants
mooie grote plekken voorste rij aan t strand. toilet en douche in een maar wel schoon. WiFi erg slecht over t hele terrein
Super camperplaats aan t strand. Alles erg schoon douchen kost 1 euro. Kleine supermarkt aanwezig. Wij stonden op de eerste rij zo aan t wandel / fietspad. Mooi om naar Malaga te fietsen ong 9 Km de andere kant uit fietsen is ook leuk.
Deze camperplaats is wel open maar s avonds na 9 uur gesloten. Je kan wel via deur met de fiets of lopend de camperplaats af. Wifi gratis en je kan zelf je plaats kiezen
deze camperplaats is gesloten
Komen zeer zeker terug en super vriendelijke ontvangst door Antonio. Goede tips gekregen en heerlijk gefietst naar Chipiona over t fietspad tussen de natuur en dan Chipiona met n mooi strand, boulevard, strandtenten en winkels.

Goede lokatie op doorreis. Overdekt winkelcentrum met zeer uitgebreide supermarkt. Ticket automaat 60 NK per 24 uur.
Aan de jachthaven kaart voor wc en douche kopen. Op de fiets langs het water naar Kopenhagen. Goede plaats om de stad te bezoeken
Drukke CP bezocht op doorreis naar Denemarken. Op de fiets naar Flensburg 5 min. Lange winkelstraat leuke restaurants
Mooie plaatsen, 2 restaurants in het dorp, deze waren helaas gesloten. Fijne tussenstop op doorreis, ligt aan N77
Aan de haven mooi uitzicht. Aan de overkant gezellige stad met leuke terrasjes en restaurant. Zowel te lopen als te fietsen.
Mooie camperplaats met afscheiding en stroom. Harde ondergrond, vlakbij supermarkt en restaurant. Leuke stadje met mooie kathedraal, winkels en restaurants.
Vlakbij gezellig centrum Wimereux, strand en boulevard. Fietspad naar Boulogne sur Mer, leuke stad met vele terrassen en winkels. Camping netjes sanitair wat verouderd wel schoon 20 euro per nacht in Juli.
3 plaatsen beschikbaar, maar je kan ook op de parkeerplaats er naast staan. Bakker op 100 meter. Goede overnachting. Heerlijk rustig
Echt een aanrader. Mooie omgeving om te lopen en te fietsen. Vlakbij Denekamp en Nordhorn. Restaurant de Zoeke topper de top. Eten super en de bediening geweldig. Heel gastvrij en zeer vriendelijk personeel.
Naast de Mercadonna tegenover politiebureau. Super plaats om t stadje te bezoeken. Op de fiets 10 min. Lekker rustig s nachts
J13 mei 2016. Super overnachten hier en je loopt zo het stadje in met een leuk plein met verschillende terrassen. Leuke bars en goed eten.