@På-tur
Wat een vervallen camping. Ik begrijp niet hoe je hier een goede beoordeling kunt geven, zelfs één ster is nog te veel. Het sanitair is eenvoudig maar vies. De hele plaats met zijn vaste plaatsen maakt een slechte indruk. Je voelt je alsof je in de gevangenis zit, omdat in- en uitstappen alleen mogelijk is als de receptioniste het vrijgeeft., Tot nu toe ben ik alleen op een camping geweest die erger was.
Eenvoudige staanplaats zonder stroom en water. Maar dat kan op de camping. Sanitaire voorzieningen in ongeveer 300m. Wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Leuke, zeer relaxte telefoniste. Grieks restaurant op het plein.
De camping ligt direct aan het meer en je hebt een prachtig uitzicht. Maar dat waren alle positieve punten. De eerste indruk krijg je als je je registreert. Chaos en wanorde. De dame bij de registratiebalie is nogal onvriendelijk. De gebouwen tonen hun leeftijd. De sanitaire voorzieningen zijn vrij nieuw en modern, wat nutteloos is als ze niet schoongemaakt en vuil zijn.