@Qoeka
- 2019
- Carado T 449
- 2017
Wat een top locatie! We stonden er 2 dagen met de camper. Geen stroom, water en afvoer aanwezig, wisten we vooraf. Wel toilet en koffiebar. De service met de taxibusjes was grandioos!!! Wat een lieve mensen. We komen zeker terug om de gezellige stad Leiden, met al zijn bijzonderheden verder te gaan bekijken.
Complete camperplaats heerlijk rustig en goed te bereiken. Stroom incl. douche en toilet brandschoon en mooi gemaaid gras onder de voetjes. Gezellige en hartelijk gastvrouw en gastheer. We hebben motoren gehuurd bij Ten Braake en de omgeving onveilig gemaakt. 🤪 De omgeving is ook voor fietsers een waar paradijs. We komen zeker terug.
We hadden niet gereserveerd, ze verwachten 24 uur van tevoren een reservering. We mochten de volgende dag terug komen, nadat we voor 3 dagen geboekt hadden, dit is overigens het minimaal aantal dagen dat je kunt boeken. We parkeerden voor 1 nacht vlakbij op Els Daus. We bekeken het dorpje en hadden spijt van de locatie, zo ongezellig! Helaas konden we niet meer annuleren…spijt van. prijs 23 € p.d. + 10 € adm. kosten 👏. Nooit meer naar Peniscola!
Geweldig! Bijna in het centrum een prima plek voor een bezoek aan Murcia. Vlakbij Supermercado en overige winkels. Stroom en water naast de camper, fijne douche en toilet. Toilet reiniging. Alles is aanwezig voor ontspannen staan. Eigenaar zeer hartelijk.
Fijne standplaats op onze route. Alles tip top in orde, petje af voor deze jonge mensen die geweldig hun best doen om hun gasten tevreden te stellen. En dat is ze gelukt! Gun jezelf een paar dagen echt vakantie en geniet van het dagelijkse menu wat Mimi te bieden heeft! Ervine & Henric
Waarschuwing! bereikbaarheid! Google navi stuurde ons door een heel smal laantje met lage zeer stevige knoest bomen. Hier zijn we helaas niet zonder schade door gekomen… Om zonder problemen de camping te bereiken volg dan de hoofdweg richting Aquadulche, ga bij de geblokte rotonde de eerste afslag rechtsaf en blijf rechtstaan houden. Zo kom je zonder opstakels bij de ingang van de camper. De camping adviseert ook deze weg helaaspas bij vertrek.
we waren in maart hier, mooi plekje simpele service maar alles was wel aanwezig. eigenaar was behulpzaam met het wegtrekken van de camper van onze buren vanwege 1 week zware regenval. er was niets te doen in het stadje erg jammer want in de zomer lijkt me het hier wel fijn. wil betaalden 25 euro, is ruim betaald voor deze plek. geen WiFi helaas.
was wel even zoeken want we kwamen aan in het donker. het telefoon nummer staat op de poort en de eigenaar kwam in zijn pyjama openen. erg lieve zorgzame mensen. prima plekje op loopafstand van het oude centrum. we waren hier in maart dus weinig activiteit in zijn geheel. rustige camperplaats fijne douche en toiletten. stroom en water naast je camper, super fijn. heerlijk grasveldje om te zonnen. afgesloten terrein waarvan ieder een sleutel krijg
lastig te vinden locatie. Aanmelden bij een soort clubhuis. aardige man. ruime locatie maar geen beveiligde plek. met onze e-step waren we binnen 10 Minuten in het gezellige Luino. zonder vervoer te ver van de bewoonde wereld.
Aangenaam verblijf. Rustig gelegen wel naast de weg maar stoorde niet. Pizzabezorgen ging prima. Stroom enz was prima geregeld. WiFi bereik uitstekend! In deze nog Corona tijd was de wasgelegenheid dicht. Wel jammer dat ook het zwembad nog niet open was. Geen plek om lang te staan naar voor doorreis uitstekend.
Sitecode: 20150
De camping is erg slecht aangegeven, bijna niet te vinden! Mooie camping met alles erop en eraan. Voor ons kleine campertje behoorlijk duur. We komen im 16 uur en moeten er de volgende dag om 12 uur weer af. Even afrekenen € 45! 2 personen en 1 hond. Willen we tot de avond blijven komt er nog € 12 bij...sorry maar dat is niet redelijk. De hond kon wel zwemmen. Jammer zo commercieel ! Nooit meer...
Wat een fijn plekje, vlakbij het centrum. Heerlijk rustig en stroom, water, toilet reinigen, alles aanwezig. De prijs 14 euri! Ik vind het prima!
Aankomst 6 maart voor verblijf van 5 nachten. Fijne locatie, mooie ligging en uitgebreide service. Toch vind ik de prijs van € 22,50 per persoon behoorlijk aan de hoge kant. Daarnaast nog de stroomafrekening. De prijzen die aangeven worden zijn zonder bijkomende kosten zoals standplaats, afval en belasting. Dan kom je veel hoger uit en dat is teleurstellend.