@Quick
- 2016
Mooie,rustige plaats. Goed bereikbaar, zelf inchecken aan de zuil. De groenperkjes zouden beter onderhouden moeten worden, zodat honden(eigenaars) met hun hond buiten de cp gaan of nog beter in het parkje achteraan de cp.
Rustige boerderijcamperplaats. Sanitair netjes, winkeltje met basisbenodigheden ( geen brood/ bakker) Aangegeven prijs is niet correct, wij betaalden voor 1 nacht 20€ , hond 1,50€.
Bedankt aan de gemeente om deze mooie plaatsen ter beschikking te stellen. Spijtig dat van de 4 plaatsen er 1 MH geparkeerd staat/ geen overnachting!
super camperplaats, vriendelijke ontvangst, goeie uitleg, proper sanitair. Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Minpunten: er waren zeer weinige cafe's/ restaurants open. Ook het strand moet nog opgeruimd worden.
Volgens hun tarieven zouden we 14€ betalen, aangekomen op 3/11 maar we hebben 18€ betaalt! Er was ook een camper die parkeerde op straat om gebruik te maken om zijn toilet uit te komen kiepen. Douches zijn nieuw en prima in orde. Respect voor de enkele camperplaatsen aan de Belgische kust aub.
Dicht bij afslag 974, helemaal nieuw, 4 plaatsen en mogelijkheid tot water en electriciteit mits betaling. En toch zijn er mensen die op 200m van deze plaatsen gaan staan!! Bakker/supermarkt niet meer aanwezig.
Rustige plaats, weinig verkeer. Prima staanplaats voor 1 nacht.