@R.J.Aalbers
mooie grote camping maar voelt door de indeling niet zo massaal. rovinj is met de fiets makkelijk te bereiken. mooi schoon sanitair en aardig personeel
camping voor de massa. prettig ontvangst en mochten zelf plekje uitzoeken. vlak bij Umag, met de fiets prima te bereiken
mooie en rustige camping met een prachtige baai.
nette camping. we werden rondgeleid in een golfkarretje waarbij we een plek mochten uitzoeken. vriendelijk personeel en erg schone camping
luxe grote camping met alle voorzieningen die je kan wensen. dicht bij een plaatsje wel massaal maar verder niets op aan te merken.
super leuke camping. mooie weide waarin je zelf een plekje mag kiezen. sanitair wel wat verouderd maar schoon. ‘s avonds werd het kampvuur aangestoken, heel gezellig.
prima camping! Voorzieningen zijn goed en locatie is top. zeker een aanrader als je de stad wilt bezoeken. prijzen zijn alleen anders dan op camper contact staat en dat is wel onhandig. we betaalde 39 euro voor 2 volwassenen en 1 kind. Gezien de locatie vinden we het wel redelijk.
Wat een prachtige en heerlijke plek! het is werkelijk veel mooier dan op de foto’s. Echt een aanrader om tot rust te komen. eigenlijk hadden we nog langer willen blijven, ook om het leuke toeristen dorpje te verkennen. Komen zeker nog een keer terug!