@R4
Een erg mooie plek, met veel groen eromheen, alles is zeer goed onderhouden - op korte loopafstand van de historische oude stad - ideaal voor een dagje uit.
Mooie locatie aan het meer, vriendelijk personeel. Mooi restaurant, sanitaire voorzieningen ok. V / E beschikbaar op twee plaatsen op de baan. Plaats niet afgebakend en als het vol is, wordt het chaotisch, bovendien zijn er nauwelijks rechte oppervlakken. Ok, maar niet langer.
Prachtige plek in fantastische natuur aan het meer. 3 categorieën voor campers, a) weide b) weide en elektriciteit c) grind, weide en houten terras, met bank-tafel combinatie, direct voor de auto met elektriciteit en water - erg mooi in regenachtige fasen. Alles goed en vriendelijk personeel. Graag weer.
Prachtige plek in de natuur. Alles goed geregeld, alleen de broodjes, die goed georganiseerd zijn, waren voor 0,80 € de stok is helaas meer een fabrieksproduct. Jammer, maar dat doet niets af aan de plek, we komen terug, met eigen rollen stoppen.
Goede plek, als vertrekpunt om Ljubljana met de bus te bezoeken. De halte bevindt zich net buiten de deur, je rijdt van het ene naar het andere eindstation, alles is heel gemakkelijk te hanteren. Een zeer vriendelijke operator, die alles goed uitlegt in het Duits en Engels. Eten goed, kamer schoon en netjes. Graag opnieuw.
Geweldige plek, geweldige locatie. Alleen daar gezocht voor 5, - € park (nadat we in de stad waren afgeschrikt met 20, - € parkeergelden!) Daarna met het toegewijde en zeer vriendelijke personeel een goedkope extensie met ACSI overeengekomen. Goed en stil bekende, de plaats is goed georganiseerd, graag weer.
Sitecode: 20258
Zeer mooie plek in een geweldige natuurlijke omgeving. Fantastische wandelingen mogelijk. De plaats is een natuurgebied met veel groen en er ontbreekt alleen een beetje structuur op de staanplaatsen. Iedereen doet wat hij wil - het personeel is heel gemakkelijk ongeïnteresseerd - de natuur haalt hier veel. V / E voor Womos niet zo gemakkelijk.
Geweldige plek. Dank aan deze stad, echt een leuke plek, direct achter de dijk. Zeer goed onderhouden, alles wat je nodig hebt, mooi geregeld. Elders wordt hier veel geld voor genomen. Maar dit juweeltje is ook gratis!
Voor 12, - een grapje. Volledig verwaarloosde grindplaats, die blijkbaar nachtelijke drinktijden dient, als men naar de talrijke zerdepperten glazen flessen kijkt. Geeft geen gevoel van veiligheid. De oprit was al smal en stijl - bedankt, niet hier.
Volautomatische ruimte, wlan V / E alles perfect georganiseerd voor zelfbediening. Locatie gunstig gelegen, niet spectaculair. Zeer goed voor een overnachting - staat bekend om terug te komen.
Rustige plaats direct aan de ferryterminal. Nummermachine defect, maar direct aan de veerman betaald. Direct aan het hoofdfietspad en dicht bij het historische centrum. Heel leuk, graag weer. Alleen vers water en rioolwater moeten beter gescheiden worden.
Een beetje van de weg, maar in een prachtige natuurlijke omgeving. Prachtige plek, zoals al beschreven, er ontbreekt niets, erg aardige operator. Ruimte niet zo groot, zo comfortabel. We komen terug.
Goede plek, lightrail en 's morgens om 8.30 uur komt de bakker, met ambachtelijke goederen - goed.
Geweldige plek, niets ontbreekt, goede pakjes, absoluut schone sanitaire voorzieningen, goed V / E redelijk betalingssysteem. Prijsprestaties passen. Dank aan de stad Selb voor hun plaats en het statuut dat er een duidelijke definitie van camperplaats is !!! We zullen graag weer komen.
Nieuwe, in principe goed gemaakte plaats. Redelijke plots, elektriciteitskolommen, V / E alles daar. de vuilnisbakken in verhouding tot de grootte van het plein op volle capaciteit te klein. Prijs / prestatie is niet 12 € dagtarief en het water dat ik had na 2,50 € gooide slechts 50l in de tank ... nou dat paste niet. Bovendien kwam de pleister, een grappenmaker met de bladblazer, om 7.30 uur opdagen.
Leuke plek direct aan de Main. Bijna alleen stoelen op de eerste rij, met uitzicht op de rivier. Talrijke waterpunten en verschillende verwijderingsmogelijkheden. Dicht bij de stad, we zullen nog terugkomen.
Goede plek voor een nacht en een bezoek aan de stad (10 min naar het centrum) bakker 300m. Rustig, redelijk geprijsd, 0,30 € / uur van 09: 00-18: 00 uur, betaal alleen met munten! Leuk op weg van od naar Scandinavië.
Superplaats sluit me aan bij vorige sprekers alles is er - prijs nu 18, - €