@RWL
Stroom op elke plek. Weinig tot veel afscheidingen tussen de plekken. Bodem is redelijk vlak. Terrassen op sommige plekken. Leuk. Schoon. Glas plastic en afvalbakken. Geen doorgaand verkeer. Tegenover de Menhirs. Veel wandelmogelijkheden rondom. Kortom een aanrader.
Rustige plek. Weinig last van verkeer op de weg naast t park. 's-Nachts muisstil. Overal stroom. Vuilcontainers behalve glas. Schoon en vuilwater met pasje van Camping Car Park. Schuine plekken en vlakke plekken. Leuke indeling door terrasopbouw. Nabij t stadje, makkelijk voor brood e.d. Supers in de buurt. Prima plek. Wel een pas van te voren nodig van C.C.P.
Grote plekken. Niet overal stroom. Kan overal staan doordat het grote velden zijn. Soms afgebakende vakken. Mooi uitzicht op zee. Schoon. Rustig. Makkelijk toegankelijk. Schoon en vuilwater. Ruime locatie ook voor grotere wagens. Zeer betaalbaar. Wel veel schuine delen, dus goede blokken nodig. Prima uitvalsbasis voor ritten in de omgeving. Korte wandeling naar fort via achteruitgang.