@Rabbitshome
vriendelijke eigenaar. mooie plekken. net sanitair. water waar de hond heerlijk kan afkoelen bij mooi weer. fietsen/wandelen/ kajakken/suppen
heerlijk 2 nachten gestaan aan het water. wandelen met de hond kan langs het water of in het bos achter de camping. sanitair goed en netjes. bistro met kleine kaart altijd makkelijk als je een keer geen zin hebt om te koken
nette camping. vriendelijke eigenaresse en receptionistes. ruime plekken. sanitair netjes. mooi wandelen met de hond langs het water. 3 nachten 2 personen en hond € 162,-
leuke terassen camping aan een meer. water en stroom bij de plek. wandelen met de hond om het meer
Super plek om Cochem te ontdekken. korte wandeling naar centrum en kabelbaan. mooie wandel routes voor de geoefende wandelaars. € 30,- per nacht incl. hond € 2,- per dag. . eigenaren spreken ook beetje Nederlands.
2 nachten gestaan. schitterend toilet gebouw. fijne douches. prachtige fietsroutes. zo van de camping het bos in met de hond.
No nonsens camperplaats waar je mooie wandel en fietsroutes kunt maken door het Drentsch Friese Wold. En natuurlijk de spartelvijver waar je zo naar toe kunt lopen met de hond.
Top camping. We zouden 2 nachten blijven maar is uiteindelijk een hele week geworden. mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. veel informatie over de omgeving. Super WiFi. sanitair super netjes. komen zeker terug
Sitecode: 42050
met Pinksteren hier voor de tweede keer gestaan. ruime plekken . vriendelijke ontvangst. restaurant waar je heerlijk kunt eten. komen hier zeker terug
Echt een prima verblijf, we zijn 2 nachtjes geweest maar mochten de hele zondag blijven staan. Dus optimaal van het weekend genoten. de prijs/ kwaliteit dik in orde, we komen vast nog weer een keer camperen. Fam Konijn.