@Radje1968
- Weinsberg Cara Core R50 700 LEG
- 2022
- Integraal
- Huren
Wat een fijne plaats. Je mag zelf een plekje kiezen. Sanitair is netjes en schoon. Overdekte afwasplekken. Wij stond hier drie nachten. In de nacht heel stil. De eigenaresse komt tussen 18 en 20 uur langs. We betaalden 15 euro per dag inclusief alles en 1 euro om 7 minuten te douchen. Echt een koopje voor deze mooie camperplaats met zeer ruimte plekken.
Nieuwe camperplaats op loopafstand van Grolloo. Prima en schoon sanitair. Wij stond hier van 16 tot 19 september en bijna alle plekken waren bezet. Ondanks de drukte voelde het niet druk en was er voldoende plek om ons ding te doen. Op fietsafstand kamp Westerbork, Assen en heel veel mooie gravel ritten.
Een pareltje onder de campings. Super mooi schoon sanitair. Stroom betaal je achteraf op basis van gebruik. In de buurt heel veel wandel en fietsroutes. Op 15 minuten fietsen diverse dorpen zoals Zutphen en Lochem. Maar ook Almen is al leuk met een Museum en prima restaurant. Grote Ruime plekken met water en afvoer. De plekken zijn voorzien van gras waarvan 1 deel verhard. In de zomer een fijn terras en in de winter ecowoningen te huur.
Zeer vriendelijke ontvangst. Mooi ruime plekken. Slechte WIFI maar prima 5g ontvangst. Samen met de eigenaresse de schaapjes eten gegeven. In de middag bezoek van de eendjes, de kippen en de varkentjes. Sanitair is prima en super schoon. Er is keuze voor verharde of onverharde plekken. Wij stond onverhard met onze integraal camper en dat ging prima.
Wat een mooie plek zeg! Verharde plekken met een grasstrook voor de tafel en stoelen. Wij stonden hier van 6 tot 9 september. Mooi schoon sanitair. Was wel even uitvinden hoe het werkte met de stroom. Die was wel aan de prijs. Maar dat maakt het comfort weer allemaal goed.
Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie plekken, als het druk is kan het wat krap voelen. Er is 1 toilet en 1 douche. Voor camperaars voldoende. Sanitair is netjes en schoon. Op 3 km van Thorn en de Maas.
Fijne plek, op loopafstand van het centrum aan de haven. Sanitair is prima en er zijn ruime plekken. Wij stonden op een plek met perenbomen die we mochten plukken. De peren die over zijn gaan naar de voedselbank.
Deze camping krijgt van ons een 10plus. Verharde plekken voor campers met veel ruimte. Camping is perfect onderhouden en de eigenaren zijn super vriendelijk. Toilet en douche voldoen prima en zijn schoon. Wij stonden hier 4 dagen. Camping op 5 km afstand van het centrum van Leeuwarden.
Mooie rustige camping vlakbij Steenbergen. Schoon comfortabel sanitair. Wel duur. € 31 euro voor 1 nachtje.
Heerlijke camping met grote plekken. Zeer vriendelijk personeel. Camping op loopafstand van het centrum en aan een rivier voor de romantische avond wandeling. Echt een verborgen pareltje. En dat voor 16 euro de nacht.
Grappige camping in western stijl dat eigenlijk geen toegevoegde waarde heeft. Camping heeft groot hoogte verschil en weinig plek voor campers. Onderaan de camping is het restaurant en één van de sanitair blokken. aan de achterzijde is nog een blok waarvan 1 douche niet werkte. Ook was het wc papier op. Nabij restaurant zijn wat visvijvers en blokhutten te huur aan het water. De omgeving is schitterend met het Middeleeuwse Laon als hoogtepunt.