@Ralphscamper
- Hymer Integraal B780ML
- 2020
- Mercedes
- Integraal
Wij hebben hier heerlijk gestaan en super fijn van de rust kunnen genieten. De camperplaats heeft zeer veel potentie. Het ontvangst en vertrek gaat met zoveel hartelijkheid en de omgeving bied je zoveel mogelijkheden of je nou wenst te fietsen, wandelen, boodschappen doen of in het dorp een terrasje te bezoeken. Je kunt camper optimaal verzorgen. Douchen en toilet gebruik in je eigen camper. Olav en Carla dank jullie wel en tot een volgende keer.
Super mooi gelegen plek. Sanitair en servicing voor je camper voldoet. Eigenaren zijn super aardig. Zeker een plek om niet te vergeten en om terug te komen, als je van rust houdt.
Zo leuk! Ineens kan het zo leuk zijn. Veel gelachen en heerlijk genoten van de omgeving van de camperplaats El Chico Rubio. De camperplaats mooi gelegen in de regio van Monòver behoort tot het gezin van Jaap, Kim en hun zoon Brent. Hun honden (broers) Willem en Teun zijn eveneens enthousiast en heel handelbaar bij de campergasten. Kortom een plek om terug te komen.
De parkeerplaats is prima gelegen en achter een slagboom. De toegangsweg was bij ons bezoek aan één zijde vol met geparkeerde auto’s. Zelfs bij de toegang tot en met de parkeerplaats stonden auto’s en maakten de auto’s en de boom het voor onze camper van 7,40 meter onmogelijk om ongeschonden de parkeerplaats in te rijden. Buscampers met een korte wielbasis kunnen waarschijnlijk net als auto’s eenvoudiger de parkeerplaats op, als afrijden.
De CP is geweldig en wordt versterkt door 2 geweldige lieve mensen. Wij hebben het hier reuze naar ons zin gehad. De vriendelijkheid, gastvrijheid en warmte dat je hier mag ontvangen is geweldig. De omgeving is geweldig om te fietsen met je mountainbike of Ebike. Ook voor de wandelaars voldoende gelegenheid. wij hebben hier 4 nachten mogen verblijven en elke nacht heerlijk geslapen in een rustige omgeving. Dank jullie wel Peter en Nelly.
Nacht 291219 overnacht. Nette en rustige camperplaats. Gelegen in een woonwijk. Uitermate geschikte CP om fijn van de snelweg te overnachten. Voorzieningen zoals stroom en water tegen betaling voorhanden.