@Rapido8096
- 2010
Pluspunten: 1. Je kunt je eigen kampeerplek kiezen. 2. Het personeel bij de receptie is vriendelijk. 3. De bar en het restaurant zijn redelijk. 4. Een van de douches bij de receptie is goed, de andere is erg oud. Minpunten: 1. De kampeerplekken zijn verwilderd. 2. Overal vliegen. 2. De bar en het zwembad zijn vies. De ligbedden bij het zwembad zijn smerig. 3. Mensen rijden rond op elektrische scooters en proberen zo hard mogelijk te gaan. Dit zijn geen kinderen, maar volwassenen die 30 km/u rijden.
Het personeel bij de receptie en in de bar/winkel is erg vriendelijk en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en er is veel ruimte. De reden voor slechts 3 sterren is het lawaai. Allereerst blaften de lokale honden de hele nacht door. Het was constant. Daarna arriveerde een grote groep luidruchtige Franse schoolkinderen. Ze namen de camping volledig over. Ze verbleven in bungalows, maar bezetten een aangrenzende kampeerplek en zetten daar zo'n 25 stoelen en tafels neer om te barbecueën. Het lawaai was verschrikkelijk.
We verbleven er één nacht op weg naar het zuiden. We hebben ons verblijf verlengd, want het was echt fantastisch. Heel rustig, mooie grasplaatsen. De receptie was erg efficiënt en vriendelijk. Brood besteld bij de receptie voor de volgende dag. Wasmachine en droger beschikbaar (7,50 voor een was- en droogbeurt). Een erg goede pizzeria. Een van de beste plekken die we tijdens deze reis naar Frankrijk hebben bezocht.
Verbleef hier voor 3 nachten. Echt een leuke camping en zoals andere beoordelingen zeer goede faciliteiten. Ik kan de kosten voor midden juni voor 3 nachten 33 euro niet geloven. De stad is erg mooi en iedereen is erg vriendelijk. We gingen twee keer naar het Pintxo Pincho-restaurant tijdens ons verblijf, het was zo goed. Dit is echt hoe je een gemeentelijke camping runt en hoe je bezoekers in de stad verwelkomt. 5 sterren rondom.
Niet geweldig, maar locatie OK. Nam Bolt mee naar het centrum van Porto voor 16 euro. Had een geweldige tijd in Porto. als het personeel bij de receptie maar kon glimlachen of zelfs naar je kon kijken! Ze zijn duidelijk niet gelukkig met het werk dat ze doen. Hetzelfde geldt voor de meeste Orbitur-sites die we hebben gebruikt. het lijkt een spel voor hen om iets anders te doen dan hallo te zeggen en je te helpen.
Gewoon oke. heeft veel geld nodig om het zelfs op een 4-sterren niveau te brengen. wat erg slecht was, was de bar- en restaurantservice. het personeel was ellendig en zeer onbeleefd, niet alleen voor ons, maar voor de meeste gasten. in de vroege avond waren veel medewerkers van het zwembad aan het voetballen. we gingen een biertje drinken aan de bar en kwamen daarna niet in de buurt vanwege de slechte houding van het personeel.
Niet echt een recensie omdat we niet op deze site hebben verbleven. Voor de duidelijkheid hebben we geprobeerd om voor 2 nachten te boeken (11/12 mei). vertelde dat ik niet kon boeken omdat ze een minimumverblijf van 3 nachten hebben.