@Rapidofons
- 2013
mooie camperplaats, sanitair super netjes mooie plaatsen, je kunt lopen naar het centrum( 2,6km)of de U bahn nemen. Vriendelijke beheerder, lidll ook dichtbij.Alles gaat op een kaartje, restant krijg je bij uit checken terug gestort op de rekening.
Hele fijne camping, rustig . Fijne beheerders, zwembad ook heerlijk. Ravenna en strand op fietsafstand, ook liddl op fiets afstand.Wasmachine € 5 of 6 euro .goede wifi bij receptie, heerlijk F1 gekeken met lekker drankje en chips.
Hier 2 nachten gestaan, het was super. Lekker naar de La Trapp brouwerij gefietst, en bij de Zwaan lekker gegeten. Terras ziet er heel gezellig uit, eigenaren ook ontzettend aardig, wc en douche ook super netjes.
met pinksteren hier geweest, heel hartelijk ontvangen door Jannie. Lekker rond kunnen fietsen, lekker palinkje gegeten in het dorp(buurman van Jannie).Al met al een heerlijk verblijf. Jannie bedankt, Groetjes, Fons en Wilhelmien
wij zijn hier 2 dagen geweest, super goed bevallen, geen gebruik gemaakt van theehuis maar zag er zeer gezellig uit.Sanitair mooi schoon en fris.Heerlijk fietsen naar Meppel en Ruinerswolde, zeer mooie natuur. Eigenaren zeer aardig, en ook goede ontvangst. Pad er naar toe is smal, vandaar dat ze een vertrek en aankomst tijd hebben, je kunt niet passeren.Maar even een belletje en je weet of je iets eerder kan komen. Bedankt,Fons&Wilhelmien
Super leuke mini camping, je kunt zo naar het dorpje lopen waar leuke winkels, terrasjes, restaurants, supermarkten. Je kunt ook mooi fietsen ,daar alleen wij hadden geen fietsen bij, maar zeiden andere camping gasten. Ook dichtbij campeer winkel obelink. We gaan zeker nog eens terug.
Mooie camping, ruime plaats net achter de plaatsen aan het water.Waren hier op de terug weg, maar zeker voor iets langer aan te raden. Zeer vriendelijke ontvangst aan de receptie.We betaalde €21,00 inclusief stroom.Wij waren hier op 31-7 en met 37 graden.
Mooie camping, mooi oud stadje, bakker in de stad paar minuutjes lopen, pizzeria in de buurt van de camping, stadje heeft ook verschillende restaurantjes, niet geweest in deze corona periode, er is ook een spar in het stadje.Er zijn kleine strandjes aan de Loire, ook voor kanoen
Mooie camping, perfekt sanitair, mooie grote beschutte plaatsen, camping is zonder beheerder tussen 12 en 15.00 uur, de poort is gewoon open, zoek een plaats staat er op de deur van de receptie. Prijs 12 juli €17 incl stroom voor 2 personen
Mooie camping, naar Reims gefietst goed te doen langs kanaal.Reims de moeite waard,ondanks corona toch leuk, wel oversl mondkapje op.
Sitecode: 19251
Mooie camping, lekker wandelen over de boulevard duinkerken leuk om te bezoeken. wc en douches ook goed. 2 nachten gestaan, doorgereden vanwege het weer.
Mooie camping,ligt aan de Rhone, leuk stadje lekker fietsen langs de Rhone,wifi ook goed Cigale wel regelmatig opnieuw inloggen. Wij betaalden op 17 juli 2019 voor 3 nachten icl stroom en gebruik wasmachine € 44,10, camper en 2 volwassene.Supermarkten Aldi ,intermachee, Netto op fiets afstand. Beheerder super vriendelijk.Sanitair is goed.restaurants genoeg in het stadje.
Mooie camping, leuk barretje op de camping, met de fiets naar Annecy super mooi fietspad, supermarkt op loop afstand . Wel wat verder van het strand af maar met de fiets goed te doen, wel allemaal stenen dus waterschoenen aan
Mooie camping, grote plaatsen, brood avond van te voren bestellen, elke avond pizzawagen op de camping. Je kunt heerlijk zwemmen in het meer lac du kir, gezellig barretje erbij, centrum op de fiets in 15 min, een aanrader, uiltjes op de weg volgen voor leuke tour door de stad.intermachee en netto in de buurt.
De camperplaats is super mooi, sanitaire voorzieningen goed.Beheerder erg vriendelijk, je loopt zo het leuke stadje in.
Hier geweest op 4juli 2018 en 5 nachten gebleven, helaas werd het weer minder.Super mooie camping, mooi om te fietsen en te wandelen. Wifi alleen duur €5,00 voor 2 uur.