@Raxo

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De plek is prachtig, de faciliteiten zijn A1! Hier kunt u de natuur, inclusief dieren, van dichtbij beleven. In de ochtend werden we begroet door de paarden, gewoonweg uniek. Als je ziet hoe Jose met veel liefde met de paarden omgaat, weet je dat je op de juiste plek zit. We zullen terugkomen!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldig. Stil. Clean. Lieve mensen

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mein lieber got !!!! Und das sollte ein erste Klasse camping sein ?????? Dag Autobahn hört man besser als auf einer Raststätte !!!! Der Service sehr von Tourismus Ausgebrannte ..... Plâtze nicht Sauber. Preis in Ordnung. Nicht zum empfehlen

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Für den Preis ist dieser Camping nicht zum empfehlen !! Mitte Mai € 28 voor alte toilette und kaltes Wasser zum abwaschen. In der nähe beschikt over een eersteklas camping en kostet weniger

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

De dame van de recessie was zo onaangenaam dat we weer vertrokken. De camping ligt helemaal in de schaduw, ik denk niet dat ik de hele dag alleen ben geweest en het is best ver weg van alle sporen dat het helemaal niet de moeite waard is

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer mooie site, zeer schone diensten. Weg erg druk in de buurt met de daaruit voortvloeiende ruis. Canal du Midi vrij ver en is toegankelijk via de snelweg bezocht door vrachtwagens. Zeer vriendelijke mensen

Sitecode: 19496

HORROR. Schlim. Vreselijke afreux

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij hebben betaald €26! Teveel voor dergelijke een kamp. Douche € 1

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De locatie van de camping is erg leuk, de camping is erg wild maar het is net als gratis parkeren de prijs is helemaal overdreven voor wat ze bieden er zijn slechts twee douches en de clubs laat veel te wensen over is een plek om niet terug te keren want voor die gratis parkeren niet je kunt het toilet van de chemie niet leegmaken