@Redpat61&
- 2018
perfecte camping om het N.Park te bezoeken . de groene wandeltocht cerro gimio gedaan : 7 km met zicht op de Taag . de guided tour met Valentin is ook een aanrader : hij vertelt je alles over het park en zijn bewoners, zowel vogels als zoogdieren . alles is netjes en proper en de douches hebben een krachtige straal zeer vriendelijk onthaal . €19 met acsi
zeer hartelijke ontvangst . proper sanitair , midden in de natuur . voor doortocht of langer verblijf . goede wifi.
op doortocht . prachtig gelegen . vriendelijke ontvangst en perfecte plaatsen in de natuur . de wasplek spic&span
deze middag per mail geresrveerd met bevestiging . bij aankomst , melden ze ons dat de pitch doorverkocht is . eerste keer dat we dit meemaken . we reserveren altijd per mail of telefoon . ik wou dit gewoon meedelen dat ze deze policy hanteren: not done at all . we staan nu aan zee , off-grid .
1 overnachting op doortocht . hartelijk onthaal . mooie ruime plaatsen met een waanzinnig mooi zicht . voor ons staan 'zicht' en 'stille nachten' op nr 1 en dat is hier royaal aanwezig . we komen zeker eens terug om te fietsen en deze prachtige streek in la douce france te ontdekken . patrica en Lieven
zondagavond 15/6 . genavigeerd met coördinaten . op die plaats waren in de verschillende dreven van het bos heel veel hitsige jonge mensen met auto's (1 in de gracht) . voelden ons helemaal niet veilig. stonden wij op de verkeerde plaats ? zijn nochtans gewoon off-grid te staan . er was al gendarmerie ter plaatse . verder gereden naar pont-de- maxence .(perfect plaatsje)
laat aangekomen zondagavond . er stonden 6 campers . we hebben ons parallel gezet . mooi verzorgd aan de rivier . doodlopende straat van de stedelijke werkplaats . enkele jonge mensen zaten op een bankje gezellig rustig te praten . voelden ons veilig . verzorgd pad met bloemen aan de rivier . dankjewel aan de stad . we waren weggereden uit CP Chantilly waar er een jongerenfeest aan de gang was en er al politie was aangekomen .
ter info : marktdag is woensdag
perfecte mooie groene tussenstop . het is ook aan de camperaars om die proper te houden .
perfect . mooi uitzicht met zonsondergang. veilig aan de rand vh dorp . het voetpad loopt tot aan de bakker . bars waar je kunt koffie krijgen . vriendelijke mensen . bedankt Sinarcas
mooie bergrit en regio , maar ontgoocheling als je er aankomt . geen vergezichten en niet onderhouden . voor ons hoeft het niet gratis . wij zijn terug vertrokken.
zonet gebeld en blijkbaar niet bedoeld voor campers . ? dus ik ik kan beoordeling plaatsen .
perfecte plek om te fietsen en wandelen . hartelijke ontvangst in het spaans of engels . kleine shop met brood. ruime plaatsen op kiezels , met boompjes met zicht op de bergen . zwembad open vanaf 1 juni . en wat een mooie douches . wasmachines en droogrekjes aanwezig . wij houden van zo'n kleine persoonlijke campings . toppertje. wij komen zeker terug . 👏
perfecte plek voor doorreis , met een mooi zicht op de velden . je kan altijd oprijden op de parkeerplaatsen .. een croissant op zondag zou van mij nog een extra sterretje krijgen , maar is geen dorp op wandelafstand . als iedere klant €5 in de bus steekt blijven zulke plaatsen bestaan . un grand merci 🙏🏼
alles is al gezegd : hele vriendelijke ontvangst en we mochten plaatsje kiezen , omdat het niet druk was . het restaurant geeft lekker eten en is meer dan betaalbaar en zo'n hartelijke mensen . we hebben 1/2 dag gefietst op gravel roads (32°) . wij spreken een beetje spaans en dit wordt erg geapprecieerd. alles is kraaknet .
waarom naar hier ? je bent omgeven door adembenemende natuur, een 'schilderijtje' vanuit je camper en bovenal een hartelijke gastheer en gastvrouw . 's morgens brood mogelijk . Als je met een groepje komt , wilt Ricardo een bbq of pizza maken . Het plakkaat betekent hier oprijden en links houden . . als je belt heb je Ricardo aan de lijn . (opmerking van hiervoor begrijpen wij niet !) . wij komen zeker terug . Patricia en Lieven
Sitecode: 61966
we stonden hier alleen : gewoon prachtig. s morgens komt er een visser zijn bootje in het water lossen . daarom plaats vrij laten zodat zij met remorque kunnen manoeuvreren . een mondje Frans helpt om te communiceren.
inderdaad grote plaatsen . zelf vond ik het sanitair niet aantrekkelijk: proper maar te gedateerd hurktoilet /zonder bril lukt echt niet voor mij . wel grote plaatsen met E&W en stil. superlekkere crêpes bij Frugy. quimper vond ik niet zo mooi . Dinan is een mooiere oude stad . dus plaats krijgt 3***
mooie propere plek aan zee. alles ok : W&E . wij begrijpen dat de locale bevolking campers niet recht voor hun neus willen en hun mooie zicht afnemen . voor €7 mooi initiatief van de gemeente .