@Remane

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Ik ben het eens met de beoordelingen van anderen over de omgeving en de vuurtoren bij de sluizen, die prachtig zijn. Ik moet echter een ster aftrekken vanwege de onvriendelijke behandeling bij het afrekenen in het café. Er hangt een bordje bij de betaalautomaat dat campers bij het café moeten betalen. 250 SEK. Maar ik denk dat je ook op de parkeerplaats kunt parkeren voor 160 SEK voor 24 uur.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We verbleven hier op 15 juni 2025. Het was een erg fijne plek om te verblijven. Een aardige dame kwam de rekening ophalen. 4 sterren omdat er geen eten of drinken was. H&H Uit Duitsland

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

De weg ernaartoe is een complete ramp, en je mag er zelfs niet overnachten. Je mag er maar vijf uur parkeren. H & H uit Duitsland juni 2025

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een hele fijne en schone plek. Omdat we alles in onze camper hebben, kunnen we niets zeggen over de staat van het sanitair. Helaas hadden we slecht weer, maar met mooi weer is dit een fantastisch mooie plek. En dat voor € 0.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Het is een prachtige plek met water en afvoer, maar geen elektriciteit. Maar let op: vandaag, 5 juni 2025, was het drinkwater erg bruin, dus moesten we onze tank helemaal legen en schoonmaken. Ons waterfilter zat ook vol met een bruinige laag.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij waren op deze plek medio mei 2025. De prijs via de Marina app bedraagt nu € 250,- inclusief elektriciteit als de paal werkt. Het water in de goede douche is echter maar lauw. Het lawaai van de bouwplaats naast ons duurde tot laat in de avond en begon heel vroeg in de ochtend weer. De bron bevindt zich op ongeveer 2 km afstand en moet dringend worden schoongemaakt vanwege hygiënische redenen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima plek om te overnachten. Er is geen water- of afvalvoorziening, maar voor één nachtje is het prima om de stad te bekijken. Betalen met EasyPark. Maar 's nachts is het gratis.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Momenteel is geen afvoer mogelijk. H & H uit Siegen.

Een zeer mooie en schone plek met uitzicht op de hele Oslofjord. De reis is een beetje avontuurlijk, maar zeker de moeite waard. Toilet aanwezig. Verblijf beperkt tot 24 uur. Wat wil je nog meer.

Het is een van de mooiste plekken waar we ooit zijn geweest. Gratis en zeer schoon. Water beschikbaar. Toilet aanwezig. Ook al is er geen elektriciteit en geen afvoer, maar wie heeft dat nodig met de hedendaagse campers? Wij hebben alles aan boord.

De plaats is netjes en schoon en heeft alles wat je nodig hebt. Het ligt in een niet erg mooi havengebied, een beetje weg van de stad. De plaatsen met elektriciteit zijn zeer snel vol. Kosten 350 Nkr met elektriciteit. De alternatieve parkeerplaats bij de ingang kost ook 350 kronen Maar er is geen elektriciteit. Grappig! NS. Na een bezoek aan de stad begrijpen we niet waarom zoveel mensen daar naartoe gaan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een zeer mooie parkeerplaats met uitzicht over de hele baai. Puur natuur. Surfers paradijs. Toiletten erg schoon. Geen verwijdering. Geen elektriciteit. Maar verder absoluut geweldig. 200 Nrk in een envelop in de brievenbus.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een eenvoudige plek. Voor € 7,00 inclusief elektriciteit. Echter zeer onverzorgd en vies. Bij het parkeren zorgt de uitlaat voor enorme stofwolken omdat er geen grind of gras in de ruimte aanwezig is. Sommige stroomaansluitingen zijn omgevallen en de vuilnisbakken zijn erg verroest en kunnen alleen met handschoenen worden gebruikt. Een beetje zorg zou goed zijn voor de stad en het plein. Gewoon jammer.

Vroeger was het een prachtige plek die voor veel geld is gemaakt. Maar als je zoiets niet verzorgt, ziet het er niet snel goed uit. Het is genoeg voor een overnachting na aankomst op de veerboot van Zweden. Alleen jammer.

Sitecode: 82071

Na een lange rit over een onverharde weg en een brug, waar je niet weet of je er met een camper overheen mag rijden, kom je op een zeer onverzorgde plek. Verwijdering niet mogelijk. aanbod is niet te vinden. Er was niemand te vinden. Je zou hier nog steeds geld uit moeten kunnen halen.

De plek is prachtig. Maar helaas is er geen aan- en afvoer. Er is maar één toilet.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De plaats is nu duur 220 Sk zonder stroom en 260 Sk met elektra

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het is een heel leuk plekje zonder iets maar voor maar € 5,00. Maar erg goed voor overnachtingen. De verbinding of Er wordt gewerkt aan verwijdering. Maar er is echt niets om over te klagen. We hebben alles bij ons en een plek verder is de complete aan- en afvoer.

Het is een super plek met alles wat je nodig hebt en tegen een zeer redelijke prijs. Mijn vrouw ging zwemmen in het nabijgelegen zwembad voor maar liefst € 3,60. Zonder tijdslimiet. Ondertussen vroeg ik als zwaar gehandicapte om een douche. De zeer vriendelijke dame aan de kassa heeft mij zonder problemen een douche gegeven. Bedankt voor de uiterst vriendelijke behandeling. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Het is een van de mooiste plekken die we in 20 jaar kamperen hebben bezocht.Als je het geluk hebt om op de eerste rij te mogen staan, wordt het niet beter. De prijs van € 8 (uitgeschakeld zelfs slechts € 6,50) is meer dan goedkoop. Super vriendelijke tuinman of geplaatst. Heel leuk stadje in de buurt. Opvallend vriendelijke mensen overal. Er zullen altijd uitzonderingen zijn.

Aan de rating van Sumsi kun je echt niets bedenken. Wat vragen sommige Womo-rijders nog steeds en misschien is alles gratis. Vervolgens klaagt het over stijgende prijzen. Ik heb twee handen en kan nog steeds mijn toiletpapier vasthouden.

De plaats is zoals reeds beschreven, erg leuk. Vooral als je op de Eider zit. Helaas wordt de belasting opgeteld bij de prijzen van € 2,00 per persoon.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Het is een geweldige CP. Zeer schoon en goed onderhouden. De outlet store is enorm. Open van 10 uur 's ochtends tot 8 uur' s avonds. Aangezien de plaats inderdaad vrij is, kan ervan worden afgezien dat V / E wordt bepaald. Als je vroeg genoeg bent, is zelfs een gratis stroomleverantie uit de 8 stekkerdozen mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Het is een mooie worp, als je daarheen gaat. Ondertussen heb je een off-road voertuig nodig omdat de kuilen erg diep zijn geworden. Het lijkt erop dat dit systeem erachter zit, zodat niemand er meer is.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Aangezien dit een parkeerplaats is, kan ik alleen de beste beoordelingen geven. Betaald in mei 2019 voor de Womo en twee personen € 14 met alles. Acsi - korting 1 € (elektriciteit, V / E, water) Zelfs de bestaande wasmachine was gratis. Exploitant heel erg vriendelijk. De orde en netheid ook in de directe omgeving beschikbaar strand - klasse.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer eenvoudige camping zonder strand en zonder alles. Sanitaire voorzieningen heel eenvoudig maar schoon. Ver en verwijdering mogelijk. Elektriciteit extra 5 euro. Acsi is geschreven, maar niet herkend. Op 10.05.2019 kost de plaats voor een Womo en 2 personen 21 Euro. Veel te duur voor de locatie en de faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zelfs als het slechts een pure toonhoogte is, zonder alles, is het moeilijk te verslaan in termen van schoonheid. Dat is waar de meeste Womo-stuurprogramma's naar op zoek zijn.

Het is een van de beste plaatsen met alles dat erbij hoort. Voor € 11,50 ook erg goedkoop. De weg naar het strand is ongeveer 200 meter en zelfs een kleine oefening kan geen kwaad. Wie heeft sanitaire voorzieningen nodig waar alles beschikbaar is in Womo. De plaats is erg mooi met een prachtige promenade. Wij geven de voorkeur aan een goedkope parkeerplaats en niet een met alle faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie plek op de goed opgeruimde en goed onderhouden haven. Voor € 20 alles inclusief. Sterk aanbevolen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het is een heel mooie plek waar nog steeds veel bouwwerk gaande is. We vonden het niet per se irritant. Vooral omdat het heel interessant was om te zien hoe een nieuwe pier met steiger is gebouwd. De operator is erg vriendelijk en spreekt heel goed Duits. De sanitaire voorzieningen zijn nog steeds eenvoudig maar schoon. Voor een prijs van € 10,00 met elektriciteit.

De plaats is prima, maar zeer onverzorgd en vies. zijn nog steeds op de single huidige kolom outlets defect hoewel maar de euro nemen stoten geen macht. De Ent of levering sterk vervuild en is, en de hele plaats, zeer slordig. Alleen de nabijheid van de stad en de klasse zwembad zijn aanvaardbaar. Maar voor een stad als Weimar - jammer!

Beautiful "slechts" pitch voor 3 Mobile. Zonder iets maar zeer schoon. In oktober 2017, maar geen lawaai. Daarom aanbevolen voor het paleis en rondleiding door de stad veel.

Hier is een van de mooiste plaatsen waar we in onze lange tijd kampeerders hebben bezocht. De prijs van € 10 is meer dan voldoende. € 1 voor 2Kw is zeer goed. Water is beschikbaar voor € 1 ongeveer 80 liter. Of voor 10 cent ongeveer 8 liter. Toiletten en grijs water gratis ter beschikking met Nachspülmöglichkeit. Helaas € 1,50 belasting per persoon toegevoegd.

Het is een heel mooi veld met alles wat je nodig hebt in de meeste gevallen. Gewoon een Opmerking: De weg naar Wasserkuppe is ongeveer 8 km en het duurt ongeveer 2 uur per enkele reis. Maar dit geldt alleen voor ervaren wandelaars.

Zeer mooie camping met hagen verdeeld zeer royale ruimtes. Elektrische aansluitingen in de buurt. Sanitaire voorzieningen schoon en goed. Tramhalte voor Posen bezoeken aan ongeveer 400 meter. Loop ongeveer 2,5 km van het centrum van Poznan. Ligt vlak bij een zeer mooie vrijetijdscentrum met een groot meer en een circuit. Womo en 2 personen 90 pln

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zeer mooie plaats met alles wat je nodig hebt. En dan is het ook nog gratis. Wat wil je nog meer.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zeer leuke plek voor rustzoekers. Op A. de wereld. ongeveer 2 km naar de dichtstbijzijnde stad en vervolgens met de trein ongeveer 15 tot Poznan. Daarom is totaal ongeschikt voor Posen bezoeken. Sanitaire voorzieningen voldoen aan de Poolse normen. De prijs van 90 PLN voor een camper en twee mensen in vergelijking met andere plaatsen veel te hoog. ACSI is niet bij de ingang, ondanks reclame geaccepteerd.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Een mooie nieuwe plek met alles wat je maar kan wensen. Sanitation nieuwe, huidige nieuwe plaatsen met gras straatstenen naast gazon te zitten en hebben een super uitzicht op de Vistula. Dit alles voor een camper met twee personen voor 50 PZL.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Een super plek. Uitzicht over de rivier en de jachthaven. Compleet nieuwe faciliteit met toilet en douche. (Gevestigd in twee containers, maar gewoon schoon), maar dat hoeft ook niet per se? Maar u heeft zelf nog veel meer. De prijs: 31 sloty voor de camper en 2 personen. Zeer vriendelijke ontvangst. Wat wil je nog meer!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zeer mooi centraal gelegen plek. Hoewel slechts één douche en één toilet per stuk. Maar dat is genoeg voor campers. Zeer vriendelijke plaats zorg.

Het is een groot grasveld, met rode linten zijn de plekken ingedeeld. Geen servicestation. Prijs ca. € 18,00

Prachtige plek met toilet en Lozen en weer aanvullen. Momenteel is Eurorelais station defect. Dus geen kosten

Super plek met alles wat je maar kunt wensen. Zeer mooie aardige beheerder. Alles op zijn best. Nieuwe schone sanitaire voorzieningen welke gratis zijn ..

Het is een nieuwe camperplaats met inname en lozen van water. Lozen tegenover de ingang van Pompei. Goede toegang, maar je ziet het snel over het hoofd. Het is ook mogelijk om een bezoek aan de Vesuvius te brengen vanaf hier. Personeel was erg vriendelijk. Wij komen zeker terug.