@RemenDaan
Lid van Campercontact sinds 2019
Uitzicht en locatie perfect, rest van de camping prut... douches koud, wc’s ronduit ranzig, wij hebben de regel alleen nachtelijke plasjes voor de meisjes in de camper, maar daar hebben we hier een uitzondering op gemaakt, boodschap nr 2 met een glorixdoekje naar het toilet. Wij stonden aan zee wat het nog goedmaakte, maar de rest was eigenlijk gewoon slecht.
Op familiebezoek 2 nachtjes, camperserviceplek is drama, slang heel kort in een hoekje en eigenlijk is de afvoer een diepe kuil waar je met je camper niet in wil komen, want kom daar nog maar eens uit, dus apart manoeuvreren over de randjes voor zowel schoon als vuil water. Los daarvan, beetje beperkte sanitair, veel huisjes dus capaciteit aan de lage kant. Veel animatie, gericht op kleine kids.
Sitecode: 20160
Prima camping, op zaterdag aankomen betekent eigenlijk overvol en heel veel Spanjaarden met de nodige luidruchtige passie. Maar alleen maar families, geen jongere alleen, wel een jeugdkamp. De bedtijd ligt duidelijk een stuk later van de Spanjaarden, maar zeer vriendelijke ontvangst, mooi sanitair. Prima voor een nachtje als je je instelt op wat herrie die in de camper dan weer reuze meevalt.
Leuke camping. 1 nachtje op doorreis gestaan. Kwamen aan, vriendelijk Engels sprekende dame bij de receptie, gaf aan dat we een plekje mochten zoeken. Kosten voor 1 nachtje, 2 volwassenen en 2 kinders € 22,- incl elektriciteit. Toiletten netjes, incl wc papier, gratis douches. Leuke speeltuin, ruime plekken. Dorp op loopafstand, ca 600m, grote supermarkt op ca 400m. Het onthouden waard!