@Remmurs
- 2024
Geboekt via campercontact, 1 dag voordat we hier aan kwamen. Bij aankomst vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Het sanitair is toe aan een update maar is schoon en goed. Deze camping ligt op loopafstand van Diekirch. We hadden een mooi plekje aan het fietspad en de rivier.
3 nachten op deze camping gestaan. Zeer vriendelijk ontvangen door de beheerder. Heerlijk plekje aan de rivier toegewezen gekregen en het sanitair is prima. We komen hier vast nog wel eens terug.
Prima plek voor 1 overnachting. Sanitair is netjes en schoon. Je staat op een jachthaven aan het water, het oogt wat rommelig, maar de behulpzame eigenaar heeft ons een prima plek aangewezen. 1 minpuntje: op zondag kun je pas om 10 uur uitchecken. Dat is jammer.
Mooie flinke camping. Bij aankomst leek het van bovenaf op camping "hutje mutje", maar eenmaal op de plaats viel dat reuze mee. Supermarkt op loopafstand (600m) en de camping ligt aan zee. leuke omgeving voor wandelingen met de hond. Enige minpunt was dat men op het hondenstrand de poep niet opruimt. Wij doen dat wel! kortom, prima camping voor de 5 nachten dat wij er hebben gestaan.
Fijne, rustige camping in schitterende omgeving. helaas is er te weinig toilet en douche gelegenheid op drukke tijden. Fijne camping voor een paar dagen, mooie om te wandelen maar wij waren met de camper en dan is er verder weinig te doen in de omgeving