@René_en_Madeleine
- 2020
Wat een uitzicht en wat een heerlijke rustige plek. De slagboom werkt prima (Camera scant nummerplaat en gewoon contactloos betalen. Geen enkel probleem.) Tip bij het inrijden: rijdt vanaf de hoger gelegen parkeerplaats de slagboom eerst voorbij, even draaien (daar is ruimte voor) en dan vanuit de lager gelegen weg indraaien. Dan heb je geen probleem met de helling en voorkom je dat de achterkant van je camper de grond raakt.
Dank aan de vorige tipgevers mbt overnachten in het dorpje Anento. Wat een juweeltje is dat.
Een mooie camping met alle voorzieningen. Ligt in een buitengebied dus geen last van verkeerslawaai. De camping is geliefd gezien de volle bezetting. Ondanks die drukte is het erg erg rustig. Voor hondenliefhebbers zeker een aanrader. Je kunt direct buiten de camping je hond los laten in een groot wandelgebied. WiFi is niet sterk maar sanitair is schoon en netjes. Aanrader.
Wat een heerlijke plek. Een oase midden in een stadje waar je allerlei voorzieningen hebt. We hebben voor 4 dagen geboekt maar zouden hier best nog langer kunnen blijven. Strand op een steenworp afstand, goed sanitair, wel oud maar heel schoon. Ontvangst vriendelijk. Inchecken vanaf 13:00 uur. Wij waren iets eerder maar er zat al iemand aan de receptie en we werden netjes en vriendelijk ontvangen. Oh ja, en de WiFi werkt uitstekend.
Wat een heerlijk plek. Een CP om te onthouden. Alex is zeer gastvrij, behulpzaam en geïnteresseerd in zijn gasten. Hij houdt ervan om het mensen naat hun zin te maken. Een absolute aanrader. Alex, muchas gracias por tú hospitalidad. René y Madeleine
Een heerlijke plek in de natuur. Omdat het vakantiehuis (je kunt hier staan als het niet verhuurd is) verhuurd was hebben we met onze camper achter op het terrein gestaan. De weg erheen is onverhard maar daarna heb je ruimte genoeg met elektra en water. Op deze plek geen mogelijkheid om toilet en grijswater te lozen maar daar is de gereduceerde prijs dan ook naar. Voor 2 tot 3 dagen geen probleem. Denise is een sympathieke gastvrouw. Aanrader!
Mooi plekje, lekker rustig, mooie moestuin met heerlijke producten. Zo vanuit de camperplaats in het bos met de hondjes. Ik sluit me wel aan bij een eerdere opmerking; een andere plaats of een aanwijsbordje naar de plaats waar de afval container staat, is wenselijk en een kleine moeite.. Wij hebben het gevraagd aan andere camperaars want je gaat niet zomaar over het erf lopen (lijkt privé-terrein). Wij komen zeker terug, we hebben genoten.
Een fantastische camperplaats. zo hoort een CP te zijn. Vriendelijke ontvangst, je kunt vooraf reserveren. Mooie locatie langs de Seine en goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Abdij van Jumiège. Pontjes varen frequent en zijn gratis. Sylvie is een warme en hartelijke gastvrouw. In de winkel verkoopt.men heerlijke cider die je tussen de palmen op kunt drinken. Het adres in campercontact klopt niet, het moet zijn 1418 Rue du Village.
Perfect ! mooie ruime plekken, strand pal naast de camping. Is geen zandstrand dus zwemmen is er niet bij. Maar wel heerlijk om te wandelen en 's avonds te genieten van de zonsondergang. Fantastische fietsroutes.
Fijne camping, mooie wandelingen te maken en te fietsen. Voorzieningen prima, sanitair netjes, superwarm water. Supermarkt naast de deur. Zeker een plekje om nogmaals te bezoeken.
Prima CP. Ruime plekken, je kunt kiezen voor zon of schaduw. Via de zuil bij de ingang geef je aan of je water en/of elektriciteit af wil nemen. Elektra werkt goed evenals gratis WiFi. Is goed aangegeven op het bord bij de ingang hoe het werkt. Stadje is goed te belopen (half uurtje).
Wat een fantastische plek. En wat fijn dat je hier mag overnachten. Ik snap voorgaande commentaren dus ook niet. Ja natuurlijk zijn er geen voorzieningen, maar dat weet je toch als je hier blijft staan. Waarom daarover zeuren? Je mag wel mooi s'avonds genieten van een prachtig lichtspel op een geweldig mooi kasteel, zonder hordes toeristen (de mede-camperaars niet meegerekend 😉). Deze plek voelt veilig en is uniek.
Heerlijke rustige camping, met mooie grote standplaatsen, waar je 's morgens wakker wordt van het gezang van de vogels. Grenst aan een prachtige lagune, die constant verandert door eb en vloed. Heerlijke wandelingen te maken en hond kan los op het strand. Sanitair is schoon, broodjesservice en mogelijkheid om hoognodige levensmiddelen te kopen. Vriendelijke eigenaren. Ook mogelijkheden voor fietsers (loopt een fietspad langs de camping)
Ideale ligging t.o.v. de autoroute. mooie ruime plaatsen aan een mooie rivier. vreemd dat het zo rustig was. Prima plek op doorreis maar ook voor een langer verblijf. Op de camping geen verkeer hoorbaar, wel veel vogelgeluiden.
Mooie intieme camping met mooie ruime plekken. Sanitair is wat verouderd maar wel schoon. Terrein (eigenlijk is het een prachtige grote tuin/boomgaard) is goed onderhouden. Heerlijke rustige plek om de nacht door te brengen.
Mooi plekje aan het kanaal. Gratis water en elektra (niemand gezien om geld te innen). Wij bezochten vrienden die met hun boot daar lagen. Vandaar onze keuze om hier te staan en niet naar de nieuwe CP te gaan.
mooie plek, nieuw en schoon sanitairgebouw. supervriendelijke beheerder. let wel even op de hoogte van de bomen half op de camping. wij zijn even tegen de rijrichting ingereden en dan is er volop keuze aan plekken. kortom: prima rustige plek op doorreis
Ook wij hebben het Pinksterweekend hier doorgebracht. Mooie idyllische plek met hele vriendelijke eigenaar. we sluiten ons aan bij de vorige review: als de afstort klaar is, dan verdient deze plek een dikke tien.