@Renatrex
2021
erg aardige en vriendelijke eigenaren. Hun bubbels zijn uitstekend. het enige nadeel is het heel erg stoffige plein. Echter, aanbevolen rustplaats
2020
moeilijk om het gebied te bereiken omdat er een bar is en geen mensen. ontmoedigen
gebied op zeer stoffige klei. Elektriciteit met Duitse stekker en het bescheiden bedrag van 5 €. diensten die de naam niet waardig zijn. Camping service NIET aanwezig. De enige positieve noot is "redelijk" dicht bij het centrum.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Zeer verwaarloosd gebied, maar met elektriciteit, waaraan minstens 2 Stanziali-campers (met opslagmanieren) permanent zijn verbonden, waardoor de mogelijkheid voor anderen om de elektriciteitsdienst te gebruiken (slechts 6 verbindingen) wordt verwijderd. Uitstekende positie ten opzichte van het stadscentrum.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Uitstekend zou ik zeggen. De manager is erg aardig en efficiënt. Alle benodigde services zijn aanwezig. Het enige nadeel, maar de passage van snelle treinen is zeer draaglijk. Zeer aan te bevelen.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Slecht beheerd gebied met veel elektrische kolommen buiten gebruik (onmisbaar in de winter). De toiletten worden absoluut niet beheerd. De op- en afrit is niet "eenvoudig"
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Het is verplicht om 60 € per nacht te betalen, omdat ze toegang tot de spa bieden, zelfs als ze niet gewenst zijn. Stroom uit elkaar. Plaats niet aanbevolen.