@Rene-en-Anja
Ik ben in 2025 met vroegpensioen gegaan en heb toen mijn huis ‘ingeruild’ voor een ruime camper. Hiermee reis ik graag door Nederland maar ben ook meerdere maanden van het jaar in andere Europese landen te vinden.
- Alleengaand
- 2022
- Carthago Chic C-line I 6.2 XL QB
- 2025
- Mercedes
- Integraal
De negatieve reactie van de vorige schrijver is absoluut onterecht. Het park heeft de negatieve reacties over het sanitairgebouw juist ter harte genomen door het in de winter (laagseizoen) af te breken. Er wordt een geheel nieuw sanitairgebouw gebouwd voor camperaars. Dit zal in mei gereed zijn. Tot dat moment kunnen douche en toilet bij de kidsclub worden gebruikt. Het chemisch toilet kan gewoon geleegd worden bij de vuilwaterplaats. Toppark!
Super camping. Zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Ik had een probleem met m’n camper en kon regelmatig op hulp in het Spaans rekenen in het contact met een lokale dealer. Het sanitair is prima, altijd schoon incl. toiletpapier. Er zijn wasmachines en drogers. De zwembaden zijn heerlijk, waarvan 1 zoet- en 1 zoutwater. Bij het restaurant kun je voor niet teveel geld eten. uitgebreide kaart en de kwaliteit is goed. Kortom 5 sterren waard👍